1. Reditelj: Petar Chris
  Plesaci: Bette, Malinska, Bambi, Subotin, Missy, Irina Dj,
  Fotograf: Nyk Why
  Direktor Fotografije: Matija Munjiza Petrovic
  Montazer: Dragan Uzelac
  Kostim: Smizla Vintage
  Korseti: Villena Viscaria Clothing

  Hvala
  PP Fiks Fokus Beograd
  vimeo.com/fiksfokus

  Lokacija:
  Klub “The Tube” Beograd
  http://www.thetube.rs/

  # vimeo.com/72755410 Uploaded 762 Plays 1 Comment
 2. O uzasima narkomanije plesom -- Prva u Srbiji HIP HOP PREDSTAVA "MI DECA SA STANICE ZOO", autorke i koreografkinje Ane Uzelac i Plesnog kluba Elit, ima za cilj da približi i rasvetli neke od stvarnih korena problema narkomanije iz ugla kako to vidi mladi čovek, onog ugla koji često izmiče svakovrsnim analizama, a presudan je za razumevanje ovog problema ''iznutra'' i za rad na njegovoj prevenciji. Jedinstveni spoj hip-hop plesnih stilova, koji u velikoj meri korespondira sa interesovanjima današnjih generacija mladih, približava je onima koji žele da ovu najupečatljiviju priču o narkomaniji čuju na sopstvenom jeziku muzike i plesa, a u tumačenju generacijski bliskih igrača (sudenata i srednjoškolaca) i autora.

  Kao muzičke numere koriste se isključivo originalne kompozicije, pisane za predstavu.

  Predstava je sa izuzetnim uspehom premijerno prikazana 11. aprila 2011, na Večernjoj sceni pozorišta ''Boško Buha'', kao i reprize - 15. aprila, 15. i 27. maja. Ovaj HIP HOP SPEKTAKL nastavio je svoj život izvođenjem i 13 juna.

  # vimeo.com/86606698 Uploaded 120 Plays 0 Comments

Elite Society

Elite Society

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.