1. Het is 3 februari 2012 - Ondanks dat de ANWB een negatief reisadvies heeft gegeven ivm het extreme weer moest Plinia er toch op uit voor een afspraak met haar nieuwe canon-commissie. Ze heeft Felix net gebeld dat ze in een mega-file staat. Of hij maar vast een stukje videoblog voor haar fans wil opnemen. Of hij het wil hebben over de hype rond de hoofddoek die Beatrix heeft gedragen bij haar bezoek aan de moskee tijdens het staatsbezoek aan Abu Dhabi. Felix heeft daar helemaal geen zin in en vertelt liever over de op handen zijnde SOPA en ACTA-wet en het belang van het vrije internet.

  Meer waan van de dag van gisteren op naturalishysteria.nl

  # vimeo.com/85482177 Uploaded 72 Plays 0 Comments
 2. Het is 2 januari 2012 - Plinia wacht op Felix in haar nieuwe Franse huis. Hij is naar de garage om zijn oude saab op te halen, die het voor de zoveelste keer heeft laten afweten. Plinia hoopt dat Felix de auto nu weg zal doen nu Saab definitief failliet is verklaard. Ze krijgt een sms-je binnen van Fadona. Die zit met Mark op Tenerife in Loro Parque waar ze zojuist hebben kunnen constateren dat orka Morgan het heel goed maakt.

  # vimeo.com/82745670 Uploaded 32 Plays 0 Comments
 3. Het is 2 november 2011 - Plinia is met Helen en een pan soep naar Amsterdam afgereisd om Geert’s zoon Jochem op te zoeken in het Occupy-tentenkamp op het Beursplein. Ze is onder de indruk van de gemoedelijke sfeer maar snapt nog steeds niet goed waar de demonstranten nu tegen zijn. Met Jochem’s Angolese vriend, Nito, bespreekt ze de zaak van de uitgeprocedeerde asielzoeker Mauro die een studievisum krijgt en voorlopig nog even in Nederland mag blijven.

  meer op naturalishysteria.nl

  # vimeo.com/78328857 Uploaded 33 Plays 0 Comments
 4. Het is 1 september 2011 - Plinia staat voor een huisje in Frankrijk wat een goede kanshebber lijkt te zijn om haar toekomstige woning te worden. Gisterenavond heeft ze met Felix gegeten bij Libische restaurantje waar ze met Helen in april geweest is. De eigenaar is blij want Tripoli is vorige week ingenomen en Gaddafi is verjaagd. Felix en Plinia maken kennis met zijn vrouw Aya die een kennis blijkt te zijn van Mariko Peters, die deze maand het vuur aan de schenen is gelegd.

  Meer op naturalishysteria.nl

  # vimeo.com/73257386 Uploaded 28 Plays 0 Comments
 5. Het is 1 juli 2011 - Plinia heeft een spannende brief gekregen waarin zij uitgenodigd wordt mee te werken aan een grootschalig onderzoek naar de opkomst van het enggeestige nationalisme in Nederland.

  # vimeo.com/69345902 Uploaded 17 Plays 0 Comments

Naturalis-Hysteria

PetraH Plus

Plinia Thielemans is een fotografe die de wereld om zich heen vastlegt in beelden. Haar foto’s worden samen met informatie en beelden zoals die vanuit de media tot ons komen verwerkt in een videoblog die fungeert als een encyclopedische soap over de waan…


+ More

Plinia Thielemans is een fotografe die de wereld om zich heen vastlegt in beelden. Haar foto’s worden samen met informatie en beelden zoals die vanuit de media tot ons komen verwerkt in een videoblog die fungeert als een encyclopedische soap over de waan van de dag van gisteren.

© 2002-2009
Pronk van der Meijden/2GODS

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.