1. Baroxus is een theatrale dance-act met een bite! Ontwikkeld als openingsact voor galafeesten, dinnershows en prijsuitreikingen. Deze act duurt vanaf het arriveren van de 1e gasten (animatief/interactief) tot aan de opening van het evenement (dance-act met klassieke zang op maat). Voor dat je het weet zit je er midden in.

    # vimeo.com/59800470 Uploaded 121 Plays 0 Comments
  2. # vimeo.com/72415666 Uploaded 586 Plays 0 Comments
  3. De Lasershow act Lasersihouettes is een indrukwekkende dansbattle tussen laseranimatie en mens. Speciaal gemaakt voor een opening van een zakelijk evenement. Indrukwekkend en innovatief. Bedacht door het evenementenbureau Dundas Produkties.

    # vimeo.com/54839884 Uploaded 698 Plays 0 Comments
  4. Onder leiding van Beau van Erven Dorens en Renate Gerschtanowitz-Verbaan werd tijdens een gala-avond op vrijdag 29 november € 440.584,- opgehaald. De opbrengsten komen ten goede aan het DNA-onderzoek van het Antoni van Leeuwenhoek naar nieuwe, persoonlijke behandelingen op maat voor patiënten met verschillende soorten kanker. Het DNA-Gala 2013 is een initiatief van de Nederlandse afdeling van de European Hotel Managers Association in het kader van het 100-jarig bestaan van het Antoni van Leeuwenhoek en vond plaats in de Passenger Terminal in Amsterdam.

    # vimeo.com/81177639 Uploaded 455 Plays 0 Comments

Openingsact voor een galafeest

Dundas Business

Zoek je een openingsact of openingsshow voor je galafeest of evenement? Een show met IMPACT, iets INNOVATIEFS en ook nog COMMUNICATIEF. Hieronder vindt je geweldige openingsacts voor je galafeest of presentatie. Unieke openingsacts met dans, laser ,…


+ More

Zoek je een openingsact of openingsshow voor je galafeest of evenement? Een show met IMPACT, iets INNOVATIEFS en ook nog COMMUNICATIEF. Hieronder vindt je geweldige openingsacts voor je galafeest of presentatie. Unieke openingsacts met dans, laser , video en muziek die allemaal de toon zetten.

jeandundas.com/openingsact-galafeest

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.