1. Bekende hits worden live gemixed en geremixed met de Beambox laserstralen. Een 10 tot 20 minuten durende medley waarmee het dak eraf gaat. Pure entertainment!
  De BEAMBOX (laserharp) als finale show is helemaal ontwikkeld voor de interactie met het publiek. Terwijl het publiek meezingt worden thema's die eerder op het evenement centraal hebben gestaan op een stoere en sexy manier samengevat en verwerkt in de show. Vooral het moment dat er leden van de directie zich bij de laserjocky voegen om mee te spelen is een hoogtepunt in deze show.

  # vimeo.com/61900116 Uploaded 300 Plays 0 Comments
 2. De Lasershow act Lasersihouettes is een indrukwekkende dansbattle tussen laseranimatie en mens. Speciaal gemaakt voor een opening van een zakelijk evenement. Indrukwekkend en innovatief. Bedacht door het evenementenbureau Dundas Produkties.

  # vimeo.com/54839884 Uploaded 695 Plays 0 Comments
 3. # vimeo.com/72415666 Uploaded 585 Plays 0 Comments
 4. Peloton is een openingsact. Een spectaculaire dansshow op maat die synchroon loopt met levensgrote visuals. Deze dance act speciaal gemaakt voor openingen van zakelijke evenementen zoals een beurs, productpresentatie, awarduitreiking of bedrijfsfeest.
  jeandundas.com

  # vimeo.com/51879039 Uploaded 894 Plays 0 Comments
 5. # vimeo.com/96051486 Uploaded 34 Plays 0 Comments

Openingsact voor productintroductie / productlaunche

Dundas Business

Zoek je een openingsact of openingsshow voor je product introductie of evenement? Een show met IMPACT, iets INNOVATIEFS en ook nog COMMUNICATIEF. Hieronder vindt je geweldige openingsacts voor je productintroductie of presentatie. Unieke openingsacts…


+ More

Zoek je een openingsact of openingsshow voor je product introductie of evenement? Een show met IMPACT, iets INNOVATIEFS en ook nog COMMUNICATIEF. Hieronder vindt je geweldige openingsacts voor je productintroductie of presentatie. Unieke openingsacts met dans, laser , video en muziek die allemaal de toon zetten.

jeandundas.com/openingsact-productintroductie

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.