1. # vimeo.com/72415666 Uploaded 586 Plays 0 Comments
 2. Bekende hits worden live gemixed en geremixed met de Beambox laserstralen. Een 10 tot 20 minuten durende medley waarmee het dak eraf gaat. Pure entertainment!
  De BEAMBOX (laserharp) als finale show is helemaal ontwikkeld voor de interactie met het publiek. Terwijl het publiek meezingt worden thema's die eerder op het evenement centraal hebben gestaan op een stoere en sexy manier samengevat en verwerkt in de show. Vooral het moment dat er leden van de directie zich bij de laserjocky voegen om mee te spelen is een hoogtepunt in deze show.

  # vimeo.com/61900116 Uploaded 302 Plays 0 Comments
 3. De Lasershow act Lasersihouettes is een indrukwekkende dansbattle tussen laseranimatie en mens. Speciaal gemaakt voor een opening van een zakelijk evenement. Indrukwekkend en innovatief. Bedacht door het evenementenbureau Dundas Produkties.

  # vimeo.com/54839884 Uploaded 696 Plays 0 Comments
 4. De Beambox is een reusachtige laserharp waarmee we live muziek creëren, mixen en remixen. Met de laserstralen worden ook ingesproken teksten bespeeld. Dit maakt deze act een krachtige communicatie tool in de vorm van innovatief en entertainment op uw evenement.

  # vimeo.com/54856257 Uploaded 809 Plays 0 Comments
 5. # vimeo.com/54556829 Uploaded 16 Plays 0 Comments

Openingsact personeelsfeest

Dundas Business

Zoek je een openingsact of openingsshow voor je congres of evenement? Een show met IMPACT, iets INNOVATIEFS en ook nog COMMUNICATIEF. Hieronder vindt je geweldige openingsacts voor je congres of presentatie. Unieke openingsacts met dans, laser , video…


+ More

Zoek je een openingsact of openingsshow voor je congres of evenement? Een show met IMPACT, iets INNOVATIEFS en ook nog COMMUNICATIEF. Hieronder vindt je geweldige openingsacts voor je congres of presentatie. Unieke openingsacts met dans, laser , video en muziek die allemaal de toon zetten.

jeandundas.com/openingsact-personeelsfeest

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.