1. # vimeo.com/66420077 Uploaded 11 Plays 0 Comments
 2. Baroxus is een theatrale dance-act met een bite! Ontwikkeld als openingsact voor galafeesten, dinnershows en prijsuitreikingen. Deze act duurt vanaf het arriveren van de 1e gasten (animatief/interactief) tot aan de opening van het evenement (dance-act met klassieke zang op maat). Voor dat je het weet zit je er midden in.

  # vimeo.com/59800470 Uploaded 121 Plays 0 Comments
 3. DanceDaMusic is een choreografie van Jean Dundas en Rogier Komproe.
  jeandundas.com

  # vimeo.com/56024224 Uploaded 30 Plays 0 Comments
 4. De Lasershow act Lasersihouettes is een indrukwekkende dansbattle tussen laseranimatie en mens. Speciaal gemaakt voor een opening van een zakelijk evenement. Indrukwekkend en innovatief. Bedacht door het evenementenbureau Dundas Produkties.

  # vimeo.com/54839884 Uploaded 695 Plays 0 Comments
 5. Peloton is een openingsact. Een spectaculaire dansshow op maat die synchroon loopt met levensgrote visuals. Deze dance act speciaal gemaakt voor openingen van zakelijke evenementen zoals een beurs, productpresentatie, awarduitreiking of bedrijfsfeest.
  jeandundas.com

  # vimeo.com/51879039 Uploaded 894 Plays 0 Comments

Openingsact met dans

Dundas Business

Een openingsact of openingsshow met dans voor je evenement? Een show met IMPACT, iets INNOVATIEFS en ook nog COMMUNICATIEF. Hieronder vindt je geweldige openingsacts voor je congres of presentatie. Unieke openingsacts met dans, laser, video en muziek…


+ More

Een openingsact of openingsshow met dans voor je evenement? Een show met IMPACT, iets INNOVATIEFS en ook nog COMMUNICATIEF. Hieronder vindt je geweldige openingsacts voor je congres of presentatie. Unieke openingsacts met dans, laser, video en muziek die allemaal de toon zetten.
jeandundas.com/openingsact-dansshow-voor-uw-evenement

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.