1. # vimeo.com/72415666 Uploaded 586 Plays 0 Comments
 2. # vimeo.com/54556829 Uploaded 16 Plays 0 Comments
 3. De Lasershow act Lasersihouettes is een indrukwekkende dansbattle tussen laseranimatie en mens. Speciaal gemaakt voor een opening van een zakelijk evenement. Indrukwekkend en innovatief. Bedacht door het evenementenbureau Dundas Produkties.

  # vimeo.com/54839884 Uploaded 698 Plays 0 Comments
 4. De Beambox is een reusachtige laserharp waarmee we live muziek creëren, mixen en remixen. Met de laserstralen worden ook ingesproken teksten bespeeld. Dit maakt deze act een krachtige communicatie tool in de vorm van innovatief en entertainment op uw evenement.

  # vimeo.com/54856257 Uploaded 811 Plays 0 Comments
 5. De bedrijfsstrategie, toekomst visie, productinformatie en andere informatie samengepakt in een aanstekelijke rap. Wij maken proffesionele rapnummers op maat met daaraan gekoppelde visuals van geanimeerde teksten en huisstijl. Het effect van een doordacht geschreven rap, geanimeerde visuals en een proffesionele performence is een aanrader voor een openingsact of finaleact op een evenement, congres of bedrijfsfeest.
  jeandundas.com

  # vimeo.com/51880094 Uploaded 97 Plays 0 Comments

Innovatieve openingsact

Dundas Business

Een openingsact of openingsshow voor je evenement? Een show met IMPACT, iets INNOVATIEFS en ook nog COMMUNICATIEF. Hieronder vindt je geweldige openingsacts voor je congres of presentatie. Unieke openingsacts met dans, laser , video en muziek die allemaal…


+ More

Een openingsact of openingsshow voor je evenement? Een show met IMPACT, iets INNOVATIEFS en ook nog COMMUNICATIEF. Hieronder vindt je geweldige openingsacts voor je congres of presentatie. Unieke openingsacts met dans, laser , video en muziek die allemaal de toon zetten.

jeandundas.com/openingsact-spectaculair

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.