1. Voor duizenden supporters maakten gisteravond twee jonge achterhoekers hun debuut aan de tractorpullingwedstrijd in Lochem. Het bijzondere is dat ze hun trekker helemaal zelf hebben gebouwd. Ze deden gisteren mee aan de dertigste editie van het Lochemse tractorpullingevenement.

  Uitgezonden in het TV Gelderland Nieuws van 4 augustus 2013.

  # vimeo.com/71684770 Uploaded 31 Plays 0 Comments
 2. Ganburry Gens Juma Blue Eve en De la sur del Karori.... Er gaat geen belletje bij u rinkelen? Jammer, want dit zijn de namen van een paar van de snelste honden van Nederland. Ze waren, net als ongeveer 50 andere honden, dit weekend bij de Rijssense Windhondenrenvereniging voor een internationale hondenrace.

  Uitgezonden in Overijssel Vandaag, op 2 juni 2013.

  # vimeo.com/67513458 Uploaded 32 Plays 0 Comments
 3. Filmliefhebbers konden gisterenavond in Oosterbeek een film kijken in de buitenlucht, onder de sterren. Met een mobiele bioscoop die op zonne-energie werkt werden films vertoond. Ongeveer 120 mensen kwamen kijken. Onder een dekentje wel te verstaan, want met een graad of 5 was het behoorlijk fris.

  Uitgezonden in het TV Gelderland Nieuws van 19 mei 2013.

  # vimeo.com/66501118 Uploaded 17 Plays 0 Comments
 4. 'Hallo Bandung, deze woorden klonken 90 jaar geleden voor het eerst op Radio Kootwijk. De radio-telegrafieverbinding tussen Nederland en voormalig Nederlands-Indië werd destijds officieel in gebruik genomen.Ter ere van het voormalig zendstation maakten amateurs in Radio Kootwijk en Bandung vanmiddag onder grote belangstelling nog een keer contact.

  Uitgezonden in het TV Gelderland Nieuws van 5 mei 2013

  # vimeo.com/65508105 Uploaded 34 Plays 0 Comments
 5. Er gaat geen trolleybus rijden tussen Arnhem en Huissen. Dat is gisteravond besloten in de gemeenteraad van Lingewaard. De kwestie speelt al jaren en in juni sneuvelde zelfs het college hierom. Na een bewogen avond werd gisteren dan een knoop doorgehakt.

  Uitgezonden in het TV Gelderland nieuws van 22 maart 2013

  # vimeo.com/63156554 Uploaded 4 Plays 0 Comments

Televisieportfolio

Reinier Vermeer

Het televisieportfolio van Reinier Vermeer. Ik ben verslaggever, (web)redacteur, editor en spreek zelf mijn voiceovers in.

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.