1. CAT
  Vídeos promocionals de les màquines i atraccions infantils de Falgàs, empresa líder mundial en el sector de l'entreteniment infantil i familiar. Els vídeos estan disponibles a la web i al canal de youtube de la marca.
  ESP
  Vídeos promocionales de las máquinas y atracciones infantiles de Falgàs, empresa líder mundial en el sector del entretenimiento infantil y familiar. Los vídeos estan disponibles en la web y en el canal de youtube de la marca.
  ENG
  Promotional videos of Falgàs machines, carousels and rides, industry leader in children's and family entertainment. The videos are available in the corporate website and in the youtube channel.

  # vimeo.com/74186570 Uploaded 96 Plays 0 Comments
 2. CAT
  Conferència gratuïta 'Coaching per a emprenedors: posa en marxa o fes créixer la teva idea'
  Sandra Llinares
  21 de març 2013
  Tens una idea de negoci però no aconsegueixes posar-la en marxa? Vols fer créixer la tema empresa, obrir-te a nous mercats però no trobes la fòrmula per fer-ho realitat? L'Espai Armengol et convida a la conferència gratuïta "Coaching per emprenedors: posa en marxa o fes créixer la teva idea" que impartirà Sandra Llinares, Directora de Coaching en Acció i Sòcia Fundadora de Coaching Catalunya, el 21 de març, a les 9.15am.

  El coaching és un mètode d'assessorament realitzat per un professional especialitzat que ajuda a desenvolupar les habilitats i potencialitats d'una persona o empresa, d'una manera estructurada i eficaç.

  El client pren consciència del que en realitat vol i adquireix la responsabilitat de fer el que calgui per aconseguir allò que es proposa, sense excuses i a pesar de les circumstàncies. Durant el procés de coaching es descobreixen nous punts de vista, oportunitats i alternatives que no s’havien vist fins al moment, i es traça un pla d’acció per arribar a l’objectiu del client. Al llarg de la sessió, es donaran a conèixer els conceptes bàsics de les tècniques d'aquest sistema.

  Sandra Llinares és Master en Coaching i Lideratge Personal per la Universitat de Barcelona, Practitioner en Programació Neurolingüística i està formada en comunicació, creativitat i intel·ligència emocional.

  ESP
  Conferencia gratuita 'Coaching para emprendedores: pon en marcha o haz crecer tu idea'
  Sandra Llinares
  21 de marzo 2013
  Tienes una idea de negocio pero no consigues ponerla en marcha? ¿Quieres hacer crecer tema empresa, abrirte a nuevos mercados pero no encuentras la fórmula para hacerlo realidad? El Espai Armenol te invita a la conferencia gratuita "Coaching para emprendedores: pone en marcha o haz crecer tu idea" que impartirá Sandra Llinares, Directora de Coaching en Acción y Socia Fundadora de Coaching Catalunya, el 21 de marzo, a las 9.15 am.

  El coaching es un método de asesoramiento realizado por un profesional especializado que ayuda a desarrollar las habilidades y potencialidades de una persona o empresa, de una manera estructurada y eficaz.

  El cliente toma conciencia de lo que en realidad quiere y adquiere la responsabilidad de hacer lo necesario para conseguir lo que se propone, sin excusas ya pesar de las circunstancias. Durante el proceso de coaching se descubren nuevos puntos de vista, oportunidades y alternativas que no se habían visto hasta el momento, y se traza un plan de acción para alcanzar el objetivo del cliente. A lo largo de la sesión, se darán a conocer los conceptos básicos de las técnicas de este sistema.

  Sandra Llinares es Master en Coaching y Liderazgo Personal por la Universidad de Barcelona, Practitioner en Programación Neurolingüística y está formada en comunicación, creatividad e inteligencia emocional.

  # vimeo.com/62347780 Uploaded 163 Plays 0 Comments
 3. # vimeo.com/52607357 Uploaded 16 Plays 0 Comments
 4. # vimeo.com/52607356 Uploaded 26 Plays 0 Comments

Pau Massegur

Pau Massegur

Falgas products

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.