1. Ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος & Αλμυρού κ. Ιγνάτιος, Πρόεδρος της Ελληνικής Βιβλικής Εταιρίας μοίρασε στους Αξιωματικούς, Υπαξιωματικούς και Οπλίτες της 32ας ταξιαρχίας Πεζοναυτών, ως ευλογία μία Καινή Διαθήκη σε μετάφραση στη δημοτική της Εταιρίας μας.

    # vimeo.com/44031606 Uploaded 33 Plays 0 Comments
  2. Τα παιδιά του 11ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης για την παρουσίαση του βιβλίου μας "Ο Καλλίστρατος και το χωράφι της καρδιάς" ετοίμασαν με τη βοήθεια των δασκάλων τους και της μουσικού του σχολείου Νατάσας Μακρή ένα πολύ όμορφο τραγούδι για το βιβλίο. Απολαύστε το !!!

    # vimeo.com/67955124 Uploaded 34 Plays 0 Comments
  3. Το ΚΕ.Σ.Ο. (Κέντρο Στήριξης Οικογένειας) της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος διοργάνωσε για τα παιδιά στις 14 Σεπτεμβρίου 2013, την εκδήλωση "Μια αγκαλιά παιχνίδια" από την ομάδα "μέλι γάλα".
    Ανάμεσα στις δραστηριότητες η συγγραφέας Βασιλική Νευροκοπλή παρουσίασε το βιβλίο της "Ο Καλλίστρατος και το χωράφι της καρδιάς", έκδοση της Ελληνικής Βιβλικής Εταιρίας.

    # vimeo.com/74621702 Uploaded 34 Plays 0 Comments

Ελληνική Βιβλική Εταιρία

Hellenic Bible Society

Δραστηριότητες που σχετίζονται με το έργο της Ελληνικής Βιβλικής Εταιρίας.
http://www.hellenicbiblesociety.gr

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.