Bomb The Bib

 1. Op 19/12/2013 liep de Bomb The Bib campagne officieel ten einde. Op het slotevent speelden Woolf en Brihang een liveset tijdens de radioshow met Jus On Air, waarin ook de schepen van Cultuur Annelies Storms, de onderzoekers van iMinds, het bibliotheekbestuur en de architecten van De Krook langskwamen.

  bombthebib.be

  # vimeo.com/84768252 Uploaded 195 Plays 0 Comments
 2. # vimeo.com/80319682 Uploaded 16 Plays 0 Comments
 3. # vimeo.com/79301445 Uploaded 18 Plays 0 Comments
 4. # vimeo.com/78745308 Uploaded 29 Plays 0 Comments
 5. Onze Bomb The Bib-reporters gaan op zoek naar de meningen van de jongeren over de bib van vandaag en morgen!

  # vimeo.com/74711431 Uploaded 29 Plays 0 Comments

Bomb The Bib

REC. Plus

De Gentse bibliotheek verlaat het Zuid in 2015 en steekt het water over naar de site van De Krook. Een gloednieuwe bibliotheek en niet zomaar één. De toekomstige bibliotheek zal meer bieden dan boeken, films en muziek. Het wordt een unieke ontmoetingsplek,…


+ More

De Gentse bibliotheek verlaat het Zuid in 2015 en steekt het water over naar de site van De Krook. Een gloednieuwe bibliotheek en niet zomaar één. De toekomstige bibliotheek zal meer bieden dan boeken, films en muziek. Het wordt een unieke ontmoetingsplek, waar ook multimedia, informatie, games, lifestyle en nog veel meer een plaats krijgt. Samen met de Gentse jongeren willen we deze nieuwe bibliotheek vormgeven. We horen het graag van jou! ‘Bomb de bib’ met nieuwe, frisse, explosieve ideeën en bouw mee aan je eigen toekomstige bibliotheek. Doe mee aan de enquête, kom naar de Bomb The Bib-events en schrijf mee aan het verhaal van de nieuwe bibliotheek.

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.