1. iShop és la botiga en línia que hem desenvolupat per ajudar-te a vendre els teus productes per internet.
  Resumir aquí l’administració d’una tenda online no és gens fàcil. Per això ho farem en diferents tutorials, similars a aquest.
  Avui veurem la gestió de productes.

  # vimeo.com/76939815 Uploaded 15 Plays 0 Comments
 2. Un dels problemes que ens podem trobar fàcilment quan hem d’actualitzar un Web o un Blog és el tamany de les imatges. Una imatge feta amb una cámera fotogràfica té una resolució enorme, si la volem fer servir en un document online.
  Anem a veure com podem passar aquestes imatges de qualitat, però que tenen molt pes, a imatges optimitzades per a la web. Ens interessen imatges que no perdin la qualitat i, alhora, es descarreguin amb rapidesa a l’ordinador dels usuaris.

  # vimeo.com/76032677 Uploaded 36 Plays 1 Comment
 3. Virtuemart 2.0 no ens permet la visualització d'un menú de tercer nivell, independent del Menú Virtuemart pròpiament dit. De tota manera, no hi ha res impossible. Aquest menú es pot preparar però ens caldrà modificant el codi. Encara que hi ha alguns elements de PHP, en realitat, coneixent una mica d'HTML es pot solucionar.

  # vimeo.com/76947201 Uploaded 2 Plays 0 Comments
 4. Després de la duplicació i traducció de les categories, hem de duplicar i traduir els ítems dels menús, del català al castellà. D'aquesta manera, quan l'usuari cliqui en el menú, la plataforma mostrarà les seccions de l'apartat en castellà.

  # vimeo.com/76041084 Uploaded 5 Plays 0 Comments
 5. La tercera part d'aquest tutorial consisteix en la duplicació i la traducció dels articles. Un procediment semblant al que abans hem fet amb les categories, primer, i després amb els ítems de menú.

  # vimeo.com/76041083 Uploaded 2 Plays 0 Comments

Cros i Massó

josep@crosimasso.net

Formació per a aquells que necessitin actualitzar pàgines web o blogs basats en cms com Joomla, Wordpress, Prestashop, Virtuemart, entre d'altres.

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.