1. # vimeo.com/36247241 Uploaded 2,397 Plays 1 Comment
 2. Vi tog ud på bakken sidste dag de havde åbent. Vi missede den lokale bus som kørte en gang i timen, så vi hoppede på en anden, og satsede på vi kunne komme tæt på bakken, det gjorde vi ikke. Men en god dag var det:D Enjoy!

  http://www.roskildeskiklub.dk/skibakken-i-hedeland.aspx

  # vimeo.com/62856540 Uploaded 315 Plays 0 Comments
 3. Hedeland, near Roskilde, Denmark has a community-run small ski area. I made a day trip to this place to collect my 35th country that I have skied at. Read the full story from planetskier.blogspot.com/2013/03/denmark.html (English) or relaa.com/planetskier/alppihumppaa-tanskassa (Finnish)

  # vimeo.com/62591473 Uploaded 375 Plays 0 Comments
 4. Just another snowboard mission completed!

  # vimeo.com/58464854 Uploaded 613 Plays 0 Comments
 5. En dansk no budget ski og snowboard film, som er optaget i Danmark sæsonen 12/13. Der har været sne sammenlagt 4 måneder, og her resultatet af det vi fik filmet.
  Det er ikke altid helt nemt at have denne (frie) interesse i Danmark, da man aldrig kan være sikker på minusgrader og snevejr. Ikke nok med at sneen først og fremmest skal falde, så er der ofte klager og problemer med folk som ikke syntes det er ligeså sjovt, som vi synes det er at ¨lege¨ på det givne spot vi kører på. Men hvad skal man gøre hvis ikke man har andre steder, at dyrke denne frie livstil/interesse?!?
  Trods modgang og hårdt arbejde, er det det hele værd når først man står på toppen af bakken, og kigger ud over det sneklædte landskab!

  Beklager kvaliteten og formaten grundet Windows movie maker.
  Enjoy wihu:D!

  # vimeo.com/78932299 Uploaded 1,652 Plays 1 Comment

DeltPåFacebook

Roskilde Skiklub

Videoer der bliver delt på Facebook.

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.