1. # vimeo.com/76538739 Uploaded 45 Plays 0 Comments
 2. Publikumsreaktioner - 5., 6. og 7. klasse-elever fra Det Kongelige Vajsenhus.

  # vimeo.com/76537401 Uploaded 224 Plays 0 Comments
 3. Lærerreaktion - Nikolaj Ellitsgaard, lærer ved Skolen Ved Søerne.

  # vimeo.com/76533656 Uploaded 39 Plays 0 Comments
 4. Interview med Grete Henrichsen. En del af undevisningsmaterialet for teaterforestillingen DIAGNOSE UTILPAS af Teater Uden Vægge.

  # vimeo.com/67060374 Uploaded 90 Plays 0 Comments
 5. Mød Sofie, Camille og Emma - tre karakterer fra vores nye forestilling DIAGNOSE UTILPAS.

  OM FORESTILLINGEN:

  Teater Uden Vægge inviterer ind til en humoristisk forestilling om at føle sig anderledes og om ikke at passe ind. En forestilling om skolen både når den er forfærdelig og fantastisk.

  I teaterforestillingen DIAGNOSE UTILPAS kommer vi til at gå i klasse med Sofie, den dygtige pige, der er er bange for, at række hånden i vejret i rædsel for at svaret er forkert. Anders der i mangel på faglig interesse, drømmer sig ind i mere spændende verdener, og den ressourcestærke pige Emma, som til trods for sit kloge hoved keder sig ihjel i timerne.

  Publikum får følelsen af at gå i klasse med disse karakterer og rent faktisk være i skole. Sidde dér foran skrivebordet, tavlen og katederet i selve scenografien. Eleverne skal føle at de på én gang, er taget ind og ud af klasseværelset. Ind i deres eget univers, som de kan genkende – ud hvor de kan se hinanden og sig selv udefra.

  Forestillingen åbner op for refleksion omkring det at gå i skole og skaber derved en større forståelse for de forskellige positioner, som findes i en klasse. Forestillingen sætter måden, vi opdrager hinanden på i fokus og gør den naturlige størrelse skolen virker som, til noget vi kan diskutere, bevæge og blive klogere på.

  # vimeo.com/62830602 Uploaded 426 Plays 0 Comments

TUV-TV

Teater Uden Vægge

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.