1. Meindert Bussink geeft Achterhoekse bands een podium en brengt de Achterhoekse popcultuur in kaart.
  Tanja Abbas gaat in gesprek met hem en volgt hem terwijl hij oa samen met Bert Heerink en de andere leden van zijn band oefent voor zijn optreden in de Radstake.
  Meer info: behindthecorner.nl en mindnote.nl

  # vimeo.com/78042301 Uploaded 324 Plays 0 Comments
 2. Nelles een oude boerderij in Silvolde bewoond door drie generaties Steverink en nu door Maurits omgetoverd tot een kenniscentrum, smaakacademie en natuurlijk boerderij met prachtige oude fruitrassen en meer.

  Meer info: nelles.nl

  # vimeo.com/75742693 Uploaded 144 Plays 0 Comments

Achterhoekse Dwarsdenkers en Frisdoeners

verbindeninbeeld.nl PRO

Tanja Abbas en Martin Stor doen verslag van hun zoektocht naar Achterhoekers die door hun dwarse denken en frisse doen anderen in beweging krijgen. Vaak zijn het mensen die gedreven door hun passie dit in hun "vrije tijd" doen niet gehinderd door visies…


+ More

Tanja Abbas en Martin Stor doen verslag van hun zoektocht naar Achterhoekers die door hun dwarse denken en frisse doen anderen in beweging krijgen. Vaak zijn het mensen die gedreven door hun passie dit in hun "vrije tijd" doen niet gehinderd door visies van "bazen" .... Tanja en ik verwachten dat de grote transities in de Achterhoek gedragen worden door deze leiders. Vaak zijn ze nog geeneens zo zichtbaar. Wij willen hieraan bijdragen door ze gedreven door nieuwsgierigheid te interviewen.

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.