1. # vimeo.com/77054680 Uploaded
 2. Molly

  # vimeo.com/72548012 Uploaded
 3. Tatt av støttehjula

  # vimeo.com/70796902 Uploaded
 4. De trengte en nyfødt baby til videoen og via bekjentskaper ble vi spurt om vi kunne stille med et småkryp. Det kunne vi og Molly ble med i videoen og ble avbildet dagen etterpå på førstesida av VG i fanget til Ravi/Iram og i artikkel inni. Iram Haq som spilte mot Ravi i videoen var også veldig hyggelig.

  Traff Ivar senere på St.Hanshaugen i parken og vi slo av en prat, hen er en ordentlig trivelig fyr. Født i Tønsberg, men vokste opp i Porsgrunn faktisk, han bodde i nærheten av Frednes sykehjem like ved oss nå.

  ==================================================================================
  nrk.no/kultur/ravi-klar-med-_as-to-i-osjlo_-1.863317

  Ravi klar med «Ås to i Osjlo»

  I videoen til «Ås to i Osjlo» forelsker Ravi seg i figuren som spilles av Iram Haq.

  Torsdag hadde P3 premiere på Ravi sin nye single «Ås to i Osjlo». Til sommeren kommer nytt album med «Neste sommer». NRK ble med på videoinnspilling.

  Oppdatert 07.04.2006, kl. 16:54

  Av:
  Jørn Gjersøe, nrk.no/musikk

  Ravi vil ikke love noen ny landeplage, men har en slags konstruktiv panikk før utgivelsen av sin nye plate.

  I fjor var Ravi & DJ Løv de store ”landeplagerne” med låter som «Dødsøt», «E-ore» og «Tsjeriåu» fra albumet «Den nye arbæidsdagn».

  Jobber alene

  Nå har Ravi skilt lag med sin trofaste makker DJ Løv for en stakket stund, for å gjøre ting på egenhånd en periode. I går var han på Postens Brevsenter i Oslo for å spille inn en ny video til singelen «Ås to i Osjlo» som hadde premiere på P3-Morgen torsdag.

  I 2005 var Ravi en av Norges mest solgte artister. Til NRK Dagsrevyen sier han at prestasjonsangsten ikke er helt fraværende.

  Konstruktiv panikk

  - Jeg har vel det jeg kaller en konstruktiv panikk, sier Ravi til NRK Dagsrevyen.

  - Kan du love oss en ny landeplage?

  - Nei, det kan ikke jeg love. Jeg lager musikk som jeg liker, så får vi se om andre liker det. Men jeg liker å nå ut til folk, så hvis jeg får til det, så blir jeg kjempeglad.

  - Irrasjonelle ting skjer

  I den kommende videoen jobber Ravi som postteller på samlebåndet i brevsenteret, og forelsker seg i en dame som spilles av Iram Haq.

  - Også blir det mer og mer magi, egentlig. Litt irrasjonelle ting som skjer, forteller Ravi – men mer av handlingen i videoen vil han ikke røpe.

  Den nye Ravi-albumet kommer i juni, men har foreløpig ikke fått noe navn. I følge VG vil plata inneholde en versjon av deLillos-klassikeren «Neste sommer». Og i følge avisa jobber også Ravis kompanjong DJ Løv med en ny plate.
  ==================================================================================

  # vimeo.com/54036048 Uploaded
 5. Første møte med grasset i hagen, men gikk så bra atte!
  7. august 2010.

  # vimeo.com/49535519 Uploaded

Molly & Mia diverse

Molly Thunold

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.