1. Fra toppen af vindmølle, til havs på et bølgekraftanlæg og med benene solidt plantet i en svinestald: Filmen ”Grøn omstilling – hvor svært kan det være?” viser på nærmeste hold den fascinerende verden af vedvarende energi. Filmen henvender sig til elever i Naturgeografi,og giver et indblik i, hvordan man producerer energi fra biomasse, vind, sol, geotermi, bølger og affald i Danmark. Samtidig bliver seeren klogere på de tekniske og strukturelle årsager til, hvorfor Danmarks energiforsyning endnu ikke er baseret på 100 procent vedvarende energi. Størstedelen af filmen finder sted i Thisted kommune, der er førende inden for produktion og testning af vedvarende energi i Europa.

  Filmen ”Grøn omstilling – hvor svært kan det være?” gør Danmarks grønne omstilling håndgribelig, og er et godt udgangspunkt for at lære mere om vedvarende energi.

  Produktion: Mediehuset København

  # vimeo.com/153230313 Uploaded
 2. En kunde ønsker at forhøje sit lån i banken, men det afvises af bankrådgiveren på et kundemøde. Kunden bliver frustreret over afslaget, hidser sig op og overfuser bankrådgiveren. Deres møde foregår i et lukket rum, men bankrådgiveren udnytter diskret en alarmknap til at tilkalde en kollega.

  Instruktion: Ole Stepensen

  MH0641 Bar-Foka - Banken (vers3)

  # vimeo.com/82291201 Uploaded
 3. VI HAR BRUG FOR DE UNGE TIL ERHVERVSUDDANNELSERNE
  Danske SOSU-Skoler har, ligesom resten af Danmark, brug for dygtige faglærte unge som kan bruge både hoved og hænder. Udfordringen er at færre elever vælger en erhvervsuddannelse direkte efter 9. eller 10. klasse. Danske SOSU-Skoler arbejder på at påvirke de politiske prioriteringer af erhvervsuddannelsen samt at styrke uddannelsens image i samfundet generelt.

  GØR SOM DE BEDSTE: BRUG DE NYE MEDIER
  Danske SOSU-Skoler har med livestreaming valgt at vise unge i folkeskolen hvorfor SOSU-uddannelserne er spændende og giver gode fremtids- og karrieremuligheder.

  Livestreaming videoproduktion til undervisningsfilm: Mediehuset København

  # vimeo.com/159219661 Uploaded
 4. Fire patienter sidder i ambulatoriets venteværelse. En af dem har svært ved ventetiden og ved at forstå logikken i den rækkefølge, patienterne bliver kaldt ind i. Patienten holder ikke sine frustrationer tilbage – hverken over for personalet eller de andre i venteværelset.

  Instruktion: Ole Stephensen

  MH0643 Bar-Foka - Ambulatoriet (vers3)

  # vimeo.com/82291200 Uploaded
 5. # vimeo.com/106588834 Uploaded

Uddannelses- og instruktionsvideoer

Mediehuset København Premium

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.