1. 2e hands is hot! Een slimme manier om wat geld te besparen op je studieboeken of kamerinrichting. En het is ook gewoon leuk om lekker te speuren naar unieke spullen met een verhaal!

  Studystore gaf styliste Vera de uitdaging om een studentenkamer te pimpen met 2e hands spullen! Florien uit Amsterdam was de gelukkige winnares, en van het resultaat hebben we natuurlijk een leuk filmpje gemaakt!

  Meer inspiratie is te vinden op: http://www.facebook.com/volgdebookmarkers en volgdebookmarkers.tumblr.com

  # vimeo.com/76127936 Uploaded 227 Plays 0 Comments
 2. Hoe doe je dat nou? Een topsportcarriere combineren met je studie. We zijn naar een training van olympiërs Madeleine en Sophie afgereisd om hier meer over te weten te komen. Check it out!

  Meer inspiratie is te vinden op: http://facebook.com/volgdebookmarkers en volgdebookmarkers.tumblr.com

  # vimeo.com/75867533 Uploaded 619 Plays 0 Comments
 3. Jaarlijks worden in Nederland meer dan een miljoen fietsen verkocht. Maar er worden ook evenveel fietsen worden weggegooid! Dat kan ook anders dachten Tiemen en Mark. Daarom zijn zij Roetz Bikes gestart. Een verhaal over hun duurzame missie, plezier en studeren. Laat je inspireren door de jongens van Roetz Bikes! Meer inspiratie is te vinden op: http://www.facebook.com/volgdebookmarkers en volgdebookmarkers.tumblr.com

  # vimeo.com/73452533 Uploaded 388 Plays 0 Comments
 4. Drie jonge koks die een oude camper kopen en met een uitklaprestaurant hun dromen najagen. Over liefde voor lekker en echt eten, je hart volgen en ondernemen met passie. Laat je inspireren door de jongens van Gastrovan!
  Meer inspiratie is te vinden op: http://www.facebook.com/volgdebookmarkers en volgdebookmarkers.tumblr.com

  # vimeo.com/72474711 Uploaded 670 Plays 0 Comments

Volgdebookmarkers

Volgdebookmarkers

Studeren is zoveel meer dan alleen met je neus in de boeken zitten. Het is een fase die je nooit zult vergeten.

Dus gaan wij iets extra’s doen. Dit zijn onze Bookmarkers. Zij gaan jou inspireren door verhalen, tips, trucs en andere content te delen.…


+ More

Studeren is zoveel meer dan alleen met je neus in de boeken zitten. Het is een fase die je nooit zult vergeten.

Dus gaan wij iets extra’s doen. Dit zijn onze Bookmarkers. Zij gaan jou inspireren door verhalen, tips, trucs en andere content te delen. Heb je zelf iets leuks te melden? Deel het en help andere studenten alles uit hun studententijd te halen!

'Volg de Bookmarkers' is een initiatief van studystore; dé studieboekenwinkel voor HBO en universiteit.

http://www.facebook.com/volgdebookmarkers

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.