Versjes van Lars in Rotterdam

 1. De eerste resultaten van het Nationaal Programma Rotterdam-Zuid zijn bekend. Scholen op Zuid gaan zes uur langer door in de week. En in de haven zijn slechts de helft van de 500 baangaranties ingevuld, waarvan slechts drie aanmeldingen van jongeren van Zuid...

  # vimeo.com/77399452 Uploaded 86 Plays 0 Comments
 2. Hockeyclub Feijenoord vestigt zich de komende vijf jaar op de Laan op Zuid. De hockeyvereniging wil kinderen uit achterstandswijken warm maken voor de in Hillegersberg uitermate populaire sport. Lars dacht daar het zijne over.

  # vimeo.com/76764359 Uploaded 264 Plays 0 Comments
 3. Het Havenbedrijf Rotterdam heeft per 1 januari een nieuwe president-directeur: Allard Castelein. De woordspeling maakt zich vanzelf. Voer voor een versje dus.

  # vimeo.com/74293324 Uploaded 64 Plays 0 Comments
 4. 'Komen jullie van 't weekend nog?' Een pijnlijk 'Nyet' was wat de organisatie van de Wereldhavendagen te horen kreeg voordat de telefoon in Rusland, zonder verdere opgaaf van reden, op de hoorn werd gesmeten. Wereldhavendagen 2013 met het thema 'Van Wolga tot Maas' moest het zodoende zonder de eregast, Poetins mooiste marinefregat, doen.

  # vimeo.com/74126608 Uploaded 133 Plays 0 Comments
 5. In Roemenië begon afgelopen week de rechtszaak tegen de verdachten van de Kunsthal-roof. Lars grijpt de gelegenheid aan om het toeristische beleid van de Kunsthal onder de loep te nemen.

  # vimeo.com/72504028 Uploaded 56 Plays 0 Comments

Versjes van Lars in Rotterdam

De Rotterdammert

Dichter Lars van der Werf maakt iedere week voor De Rotterdammert.nl een kakelversje over het Rotterdamse nieuws. De Versjes van Lars in Rotterdam verschijnen op maandag.

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.