1. Quim Masferrer és el primer d'un seguit d'actors que des d'avui fins a final d'any donaran suport a la pel·lícula Trencant Cadenes. El film necessita la vostra col·laboració per aconseguir el finançament, per això s'ha obert una campanya de micromecenatge a Verkami (http://vkm.is/trencantcadenes) i una de inversos i microinversos a Lemon Fruits (http://lemonfruits.com/ca/trencantcadenes). Pots trobar tota la informació al web (trencantcadenes.cat) i a les següents xarxes socials:
  http://facebook.com/trencantcadenesCAT
  http://twitter.com/trencantcadenes
  Instagram: @trencantcadenes

  # vimeo.com/78286003 Uploaded 638 Plays 0 Comments
 2. Miquel Sitjar és un dels actors que des d'avui fins a final d'any donaràn suport a la pel·lícula Trencant Cadenes.El film necessita la vostra col·laboració per aconseguir el finançament, per això s'ha obert una campanya de micromecenatge a Verkami (http://vkm.is/trencantcadenes) i una de inversos i microinversos a Lemon Fruits (http://lemonfruits.com/ca/trencantcadenes). Pots trobar tota la informació al web (trencantcadenes.cat) i a les següents xarxes socials:
  http://facebook.com/trencantcadenesCAT
  http://twitter.com/trencantcadenes
  Instagram: @trencantcadenes

  # vimeo.com/78805568 Uploaded 513 Plays 0 Comments
 3. Jordi Martinez és un dels actors que donaràn suport a la pel·lícula Trencant Cadenes. El film necessita la vostra col·laboració per aconseguir el finançament, per això s'ha obert una campanya de micromecenatge a Verkami (http://vkm.is/trencantcadenes) i una de inversos i microinversos a Lemon Fruits (http://lemonfruits.com/ca/trencantcadenes). Pots trobar tota la informació al web (trencantcadenes.cat) i a les següents xarxes socials:
  http://facebook.com/trencantcadenesCAT
  http://twitter.com/trencantcadenes
  Instagram: @trencantcadenes

  # vimeo.com/79085955 Uploaded 330 Plays 0 Comments
 4. Òscar Intenteés un dels actors que des d'avui fins a final d'any donaràn suport a la pel·lícula Trencant Cadenes. El film necessita la vostra col·laboració per aconseguir el finançament, per això s'ha obert una campanya de micromecenatge a Verkami (http://vkm.is/trencantcadenes) i una de inversos i microinversos a Lemon Fruits (http://lemonfruits.com/ca/trencantcadenes). Pots trobar tota la informació al web (trencantcadenes.cat) i a les següents xarxes socials:
  http://facebook.com/trencantcadenesCAT
  http://twitter.com/trencantcadenes
  Instagram: @trencantcadenes

  # vimeo.com/79284385 Uploaded 113 Plays 0 Comments
 5. Txe Arana és una de les actrius que fins a final d'any donaràn suport a la pel·lícula Trencant Cadenes. El film necessita la vostra col·laboració per aconseguir el finançament, per això s'ha obert una campanya de micromecenatge a Verkami (http://vkm.is/trencantcadenes) i una de inversos i microinversos a Lemon Fruits (http://lemonfruits.com/ca/trencantcadenes). Pots trobar tota la informació al web (trencantcadenes.cat) i a les següents xarxes socials:
  http://facebook.com/trencantcadenesCAT
  http://twitter.com/trencantcadenes
  Instagram: @trencantcadenes

  # vimeo.com/79412253 Uploaded 373 Plays 0 Comments

Trencant Cadenes

Trencant Cadenes

Trencant cadenes és un film d’intriga polític-social que mostrarà el present de Catalunya a través de la història de Sergi Dalmau, un informàtic català resident a Londres. El protagonista torna a Barcelona per visitar a la seva mare i després de veure…


+ More

Trencant cadenes és un film d’intriga polític-social que mostrarà el present de Catalunya a través de la història de Sergi Dalmau, un informàtic català resident a Londres. El protagonista torna a Barcelona per visitar a la seva mare i després de veure i sentir en pròpia pell la situació de la gent del carrer decideix actuar pel seu país i pel somni col·lectiu dels seus habitants. Aprofitant els seus coneixements i antics contactes de feina, Sergi portarà a terme una acció política que provoca un conflicte internacional i posa el govern espanyol en una situació molt delicada.

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.