Insomnium Film - Alternative Cinema

 1. A sztárorvos testvérpár éli mindennapjait és nyugodtan végzik munkájukat, ám az ördög ismét színre lép! Ez a filmünk egy korábbi filmünk "remakje".

  # vimeo.com/5191648 Uploaded 68 Plays 0 Comments
 2. Rossz érzés amikor már hosszú ideje egy idegen követi az embert... Ez a filmünk, egy majd a jövőben elkészítendő egészestés játékfilmünk vázlatának is tekinthető. Elnézést kérünk a rossz minőségért, a film VHS technikával készült.

  Bad feelings when sombody follows you for a long time.
  This film was a draft for our next big movie.
  Sorry for the bad quality, this film was made with VHS technology.

  # vimeo.com/1910813 Uploaded 179 Plays 0 Comments
 3. Ez a filmünk minden hibája ellenére számunkra az egyik legkedvesebb alkotásunk. Nem mellesleg eddig az egyetlen ami díjazásban részesült. 1998-ban a Fővárosi (Budapesti) Képző- és Iparművészeti Diákbiennálén a fílmkategória fődíját hozhattuk vele haza.

  Elnézést kérünk a rossz minőségért, a film VHS technikával készült.

  # vimeo.com/4532292 Uploaded 290 Plays 0 Comments
 4. Nem mindenkinek indul könnyen a nap! Egy finom reggeli tea befolyásolhatja aznapi hangulatunkat. De a depressziós komornyik hirtelen eltűnése is komoly hatással lehet idegállapotunkra!

  # vimeo.com/4542271 Uploaded 48 Plays 0 Comments
 5. A mogorva Terence Catrall Nobel-díjas író új mű megírásába kezd hotelként is működő kis szigetén. Azonban a dolgok nem egészen úgy alakulnak ahogy ő azt eltervezte. " Idén ősszel a halál kísérletező kedvében van!"

  # vimeo.com/4624155 Uploaded 74 Plays 0 Comments

Insomnium Film - Alternative Cinema

Foton Film / Insomnium Film

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.