1. # vimeo.com/70025936 Uploaded 155 Plays 0 Comments
 2. De Verhalenboot is een inspirerende locatie in Zwolle. Liggend in de mooie Thorbeckegracht, langs de oude stadsmuur.

  # vimeo.com/79382379 Uploaded 45 Plays 0 Comments
 3. De familie Hoogeveen is een levensechte familie, gecreëerd door de gemeente Hoogeveen. In de vorm van verhalen en filmpjes over een gezin laten we zien voor welke hulp u bij de gemeente kunt aankloppen, en hoe dat dan in zijn werk gaat.

  U leest hier fictieve levensverhalen met een ware kern. Ze zijn gebaseerd op waargebeurde belevenissen van mensen in Hoogeveen die met zorg en hulpverlening te maken kregen.

  # vimeo.com/112900550 Uploaded 74 Plays 0 Comments
 4. De familie Hoogeveen is een levensechte familie, gecreëerd door de gemeente Hoogeveen. In de vorm van verhalen en filmpjes over een gezin laten we zien voor welke hulp u bij de gemeente kunt aankloppen, en hoe dat dan in zijn werk gaat.

  U leest hier fictieve levensverhalen met een ware kern. Ze zijn gebaseerd op waargebeurde belevenissen van mensen in Hoogeveen die met zorg en hulpverlening te maken kregen.

  # vimeo.com/121795111 Uploaded 53 Plays 0 Comments
 5. Het festival dat straattheater, storytelling, literatuur en muziek bij elkaar brengt in de binnenstad van Zwolle. In een historische omgeving, aan de voet van de oude stadsmuur, staan verschillende kleine speellocaties als podium voor vele nationale en internationale artiesten.

  Zwolle Unlimited is al een echt begrip als het gaat om het festival van woord en beeld. Door het hele weekend heen zullen literatuur, storytelling, spoken word en straattheater centraal staan, met een grote boekenmarkt als toetje op zondag.

  Zwolle Unlimited is een festival voor jong en oud. Met op de middagen veel aandacht voor kinderen en families.
  We zien u graag op 5, 6 en 7 juni om samen te genieten van storytelling, literatuur, straattheater en rootsmuziek tijdens Zwolle Unlimited!

  # vimeo.com/122622533 Uploaded 118 Plays 0 Comments

Verhalenboot

Xplosief Plus

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.