1. Op deze muziek gaat ieder dansfeest los. 12dance speelt de beste nummers uit de hedendaagse Top 40. Koppelt perfecte geluidstechniek aan pure emotie. Christoph Völcker is een echte Duitser – en dus niet snel tevreden. Al twintig jaar doet hij niets anders dan zichzelf verbeteren. Noem hem een nerd of een perfectionist – tijdens jouw feest pluk jij daar de vruchten van.12dance brengt een perfect passend repertoire, het juiste nummer op het juiste moment, een mooie combinatie van herkenbaar werk en actuele nummers. Voeg daarbij de kwaliteit van virtuoze muzikanten die samen al heel wat vlieguren hebben gemaakt, en je weet dat je je nergens meer zorgen om hoeft te maken.

  # vimeo.com/78765733 Uploaded 14 Plays 0 Comments
 2. Popballads– pure zang, zuiver geluid

  Heet je gasten welkom met het mooiste uit de popmuziek en de beste jazz. Muziek als een warm bad. Hoogwaardige stemmen van enkele van de beste zangeressen van Nederland. Pure emotie. Goed gedoseerd en perfect in balans.12dance levert met Ballads & Pop de perfecte achtergrondmuziek voor je luxe feest of evenement. Muziek die een ontspannen gesprek omlijst, of een verzorgd diner of een levendige receptie. Helemaal op maat qua sfeer en volume. Nooit te hard, niet opdringerig, maar ook nooit saai of oppervlakkig. De muzikanten van 12dance weten precies wat ze aan elkaar hebben; ze stonden op het podium met onder meer Andre Hazes, John Miles, The Trammps, Marco Borsato, Willeke Alberti en Jocelyn Brown. Van hun kwaliteit kun jij je gasten nu ook laten genieten.

  # vimeo.com/78765663 Uploaded 29 Plays 0 Comments
 3. Danceclassics-het hoogtepunt van je feest!

  Dit is een uniek concept: de hippe combinatie van een live band en DJ. Muziek waarbij je onmogelijk stil kunt blijven zitten. Wil je je gasten verrassen met iets nieuws? ‘The roof, the roof, the roof is on fire...!’
  Christoph Völcker weet op grond van zijn jarenlange ervaring precies hoe hij je gasten op de dansvloer los moet krijgen. 12dance brengt de beste dancehits uit de nineties en zeroes en de bekende dance classics uit de jaren 80 in een spectaculaire Disco House Remix. Dit is honderd procent emotie. Muziek voor het publiek van vandaag: up-to-date en toch herkenbaar. Als een DJ mixt Christoph de dansnummers zonder pauze aan elkaar. Samen met zijn zangeressen drijft hij je feest naar een ongekend hoogtepunt.

  # vimeo.com/78765732 Uploaded 21 Plays 0 Comments

12dance

Christoph Völcker

12dance...three beauties and 1 beat!
Op zoek naar een coole band die de disco vloer plat speelt? Of heb je liever een DJ die moderne lounge en dance draait? Vanaf nu hoef je niet meer te kiezen. 12dance (lees "one-to-dance") is een live band met de soundkwaliteit…


+ More

12dance...three beauties and 1 beat!
Op zoek naar een coole band die de disco vloer plat speelt? Of heb je liever een DJ die moderne lounge en dance draait? Vanaf nu hoef je niet meer te kiezen. 12dance (lees "one-to-dance") is een live band met de soundkwaliteit van een DJ. Een volledig nieuw entertainmentconcept van topkwaliteit.12dance is een unieke combinatie van één, twee of drie live zangeressen met de virtuoze DJ/toetsenist Christoph Völcker. Deze "Master of the beats" draait en mixt als een DJ, maar speelt daarnaast ook nog live de toetsen, de zang (en percussie) is volledig live. Zo heb je the best of both worlds: het live-gevoel van een band én de flexibiliteit en de soundkwaliteit van een DJ.Het geluid is zo perfect, dat je denkt na een CD te luisteren. De band weet haar geluidsniveau altijd aan jouw verwachtingen aan te passen. Deze coverband kan zowel mooi zacht als ook lekker stevig spelen. Nooit meer een valse noot of een piepend microfoon!Het repertoire van 12dance is modern en vernieuwend, maar houdt altijd rekening met de verwachting van het publiek. 12dance speelt bekende Danceclassics uit de eighties, nineties en zeroes én de laatste hits uit de Top 40. De band past zich volledig aan uw wensen aan: Als echte professionals beheersen de muzikanten van 12dance elke stijl: van Disco tot Dance, van Jazzy Lounge tot Pop, van luisterlied tot dancebeat.De muzikanten van 12dance hebben ervaring in het top van het evenementencircuit. Met de band van André Hazes stonden zij in Ahoy, het Olympisch Stadion en de ArenA. Zij speelden met John Miles, The Trammps, Marco Borsato, Willeke Alberti, Frans Bauer, Lee Towers, Anita Meijer, Jocelyn Brown en vele anderen.Kwaliteit? Bekijk onze video's en vind uit, wat deze band voor jouw feest kan betekenen.

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.