1. Te ftuar ne studio:
  Arjeta Miftari - Skulptore
  Ardian Makica - Arkitekt
  Brisilda Katica - Stiliste
  Olgert Rakipllari - Piktor

  # vimeo.com/72983544 Uploaded 80 Plays 0 Comments
 2. • 25 Tetor Ekspozitë Pikture dhe Arkitekture në Prishtinë
  Qendra Klubi ASA për herë të parë zhvilloi ekspozitë në ambientet e Bibliotekës Kombëtare dhe Universitare të Kosovës, si një rrugëtim i ekspozitës dhe show performancës së zhvilluar gjatë javës së IHRFFA në edicionin e tetë të saj, ku morën pjesë dhe shumë artistë të rinj gjithashtu u zhvillua dhe ceremonia e shpërndarjes se certifikatave.

  # vimeo.com/78866548 Uploaded 111 Plays 0 Comments

ASA TV

Klubi Asa

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.