1. In cazul in care ai ajuns sa citesti acest articol, inseamna ca esti interesata de un job in domeniul videochatului. Inainte de a alege la care dintre studiouri sa lucrezi, trebuie sa tii cont de anumite detalii care iti vor face munca mai usoara si mai placuta. In primu rand, vei avea nevoie de un mediu de lucru primitor, amplasat central, care te va face sa te simti ca acasa. Cu cat esti mai relaxata, cu atat dai randament mai mare in tura. Poti cerceta galeriile de fotografii ale studiourilor, iar daca iti place aerul care ti-l inspira fiecare camera, inseamna ca realitatea va depasi asteptarile.
  Cu cat sunt mai moderne conditiile de lucru, cu cat va fi maximizat mai mult si venitul tau. Colectivul din care vei face parte este indicat sa fie de sex feminin, apropiat ca si varsta de tine, pentru a fi pe aceeasi lungime de unda in discutii si explicatii. Daca la respectivul studio gasesti toate conditiile legale de munca, si anume contract de munca/de comision, plata lunara/bilunara, confidentialitatea datelor personale si pe site-uri, inseamna ca iti poti exercita activitatea in liniste, fara a fi deranjata de aventualele controale.
  De asemenea, foarte important este ca studioul in care urmeaza sa lucrezi sa iti ofere sprijin prin training, sfaturi, tinute, promovare si sa nu fii lasata sa inveti singura mersul site-rilor. Cu cat vei fi ghidata mai mult la inceput de drum, cu atat iti va fi mai usor pe parcurs.
  Daca programul studioului este flexibil si poti imbina cu succes nevoile personale cu acest job, inseamna ca ai gasit studioul perfect.
  Daca regasesti toate beneficiile de mai sus si doresti sa intelegi mai bine ce inseamna videochatul, te poti programa la o discutie cu managerul de studio aplicand un formular online aici . vei fi contactata in maxim 30 de minute pentru a stabili interviul. In cazul in care nu te simti pregatita de aceasta intalire face-to-face, iti punem la dispozitie si un numar de telefon unde poti cere mai multe informatii: 0742.222.622 – Raluca. Ea iti va raspunde la eventualele intrebari si veti stabili impreuna cand va avea loc inteviul. Pentru a usura lucrurile, iti va trimite si un sms cu adresa studioului, iar inainte de interviu vei primi si un mesaj in care iti va reaminti ora intalnirii.

  # vimeo.com/79320821 Uploaded 1,962 Plays 0 Comments
 2. In mometnul in care vei intra in studio, vei fi intaminata de catre persoana cu care ai vorbit la telefon. Ferita de ochii celorlalte modele, interviul va avea loc in birou.

  De fapt, nu este un interviu propriu-zis, ci un dialog intre tine si manager in care iti va explica ce inseamna videochatul, iti va prezenta cele 2 sectiuni, iti va explica programul si metoda de plata pentru fiecare dintre ele, iti va explica clauzele din contractul de comision si iti va prezenta bonusurile pe langa venitul constant din fiecare luna. La inceputul convorbirii va trebui sa completezi o fisa menita sa tina evidenta fetelor care s-au prezentat la interviu.

  Aceasta fisa contine cateva campuri cu privire la numele, varsta, domiciliul cunostintele in limba engleza si activitatea ta in videochat. In timpul discutiei, managerul va completa un scor de calitate legat de cateva calitati ce trebuie sa le ai ca si viitor model: sociabilitate, prezenta placuta, cunostinte in limba engleza, disponibilitatea programului etc. ti se vor raspunde la eventualele intrebari suplimentare, iar la final ti se va prezenta studioul. In cazul in care interviul a fost cu succes, vei fi contactata telefonic pentru urmatoarea etapa, si anume sedinta foto, iar in cazul in care nu ai trecut interviul, vei fi contactata telefonic si ti se vor explica motivele.
  Ne poti lasa si un feedback pe site-ul nostru in cazul in care nu ti s-au explicat detaliat tot ceea ce aveai nevoie sa stii sau un indemn pentru viitoarele modele.

  # vimeo.com/79323015 Uploaded 4,256 Plays 0 Comments
 3. Sedinta foto va fi realizata de catre unul dintre trainerii nostri de sex feminin. Pozele NU vor fi nud, ci vor fi realizate in tinutele personale, pe care ti le alegi singura. Tinutele pot fi lejere, nu neaparat erotice, insa trebuie sa te puna in valoare si sa te faca sa te simti confortabil. In functie de sectiunea aleasa, acestea pot fi mai senzuale sau mai indraznete.

  Outfiturile pot fi combinate in felul urmator: pantaloni scurti si un top colorat, o camasa barbateasca si o pereche de tocuri, o rochita de club si o pereche de sandale cu toc inalt sau un costum de baie cu diverse accesorii.

  # vimeo.com/79330806 Uploaded 6,091 Plays 0 Comments
 4. Trainingul este unul foarte bogat in materiale video-audio, cat si in sfaturi. Atat pe parcursul primelor ture, cat si pe parcursul evolutiei tale ca si model ti se vor prezenta exemple de video-uri din sesiuni private, sesiuni neplatite, din grup si ti se va exemplifica cum este bine sa abordezi diverse situatii si ce nu este bine sa faci.

  Ti se vor arata fotografii cu exemple de tinute, pozitii in camera, ti se vor da idei in legatura cu topicurile si statusurile pe site, ti se vor da exemple de jocuri ce le poti aplica impreuna cu membrii pentru ca munca sa devina distractiva. Pe langa aceste sfaturi personalizate, avem saptamanal cate un seminar care este sub forma unui curs de 60-90 minute.

  Vor fi prezente echipe de 3-4 fete si se vor aborda diferite probleme des intalnite la modele: cum sa isi pastreze membrii fideli, cum sa aiba un privat perfect, cum sa se pregateasca in zilele cu procentaj ridicat (Paste, Craciun, Revelion), cum sa castige diverse concursuri organizate in studio etc. Aceste semianrii sunt facute pentru “a trata” problema fiecareia si pentru a invata din experientele altor modele. Sunt binevenite sugestiile cu privire la temele abordate si chiar ne bucura implicarea modelelor.

  Uploaded 410 Plays 1 Comment
 5. Noi echipa AVC Studio, ne evidentiem prin : punctualitate, motivatie, creativitate, buna dispozitie. Ne-am propus sa demonstram ca videochat-ul poate fi un job normal, ca oricare altul, care poate aduce multe avantaje, pe plan financiar, profesional cat si cel personal. De fapt poate acest mod de abordare face diferenta intre noi si celelalte studiouri de profil.

  Am reusit ca printr-o transparenta totala atat fata de ceea ce inseamna societatea in general cu tot ceea ce presupune aceasta, legalitate, fiscalitate cat si fata de echipa studioului nostru sa creem pentru modelele noastre un stil de viata decent si cat mai aproape de standardele la care toti aspiram. Am incercat si am reusit sa construim o echipa in care dialogul si necesitatea de a-ti expune punctul de vedere sa fie pe deplin satisfacuta, in care ideile si chiar si nemultumirile sa isi demonstreze caracterul constructiv.Oferim oportunitati deosebite celor care doresc sa-si imbunatateasca veniturile, sa-si implineasca visurile, ambitiile si sa zambeasca inca din prima zi in care patrund in acest studio de videochat, de unde si sloganul firmei noastre 'we love to see you smile'. Bonusurile oferite, castigurile pe care le ai in plus, concursurile speciale din weekenduri sau sarbatorile tematice iti vor rasplati creativitatea si iti vor mentine buna dispozitie.

  Pentru a deveni un model de succes ai nevoie de cateva calitati standard.

  Daca poti combina:

  •un fizic agreabil

  •cunostinte medii de limba engleza

  •perseverenta si seriozitate cu farmecul tau natural

  •o personalitate vesela si creativa, imaginativa, o atitudine plina de viata

  ... Atunci succesul este garantat!

  Mai departe intervenim noi, care te vom ajuta prin toate mijloacele de care dispunem sa te facem sa-ti descoperi aceste calitati si sa le scoti in evidenta.

  Conditiile de lux de care dispunem in locatiile noastre din toate punctele centrale din Bucuresti (Pta Iancului, Pta Victoriei, Universitate, Pta Romana, Pta Unirii, Pta Alba Iulia) care sa-ti asigure confortul fizic necesar, mijloacele tehnice de ultima generatie, echipa de tehnici care iti vor arata si te vor ajuta sa stapanesti aceste tehnici experienta trainerilor nostri care te vor invata si mai mult sa cunosti si sa aplici taina seductiei si a flirtului, elemente atat de importante in aceasta domeniu.

  Accesul securizat al locatiei, camerele de luat vederi la intrare si in incinta studioului,

  Confidentialitatea, legalitatea 100% iti vor oferi siguranta de care ai nevoie, contractul de colaborare/munca conform legii in vigoare

  Site-urile americane si europene cu tarife de pana la 6$/min, sunt neaccesibile din Romania si cu posibilitatea de a bana orice tara doresti.

  Sedintele foto de la angajare, cele periodice in functie de diferite tematici, si/sau cele profesionale pentru modelele cu un comportament exemplar, va vor reda increderea in fortele proprii.

  Sectiuni NON-adult si adult

  Plata punctuala a salariului se va face bilunar, aveti posibilitatea de a va accesa conturile in vederea verificarii incasarilor in orice moment al zilei, cu sistem de bonusuri si target

  Salariu garantat intre 500$-1200$ daca se lucreaza minim 4 ture a cate 8 ore pe saptamana.

  Concursurile periodice cu premii in bani si/sau obiecte(iPhone, iPod, laptop)

  Posibilitatea de a lucra la mare pe timpul verii si la munte, cu echipamentul tehnic si cazarea oferite de catre studio, petrecerile organizate de 8 martie, Craciun, sunt cateva beneficii in plus care te vor motiva si iti vor crea bunadispozitie
  Si nu in ultimul rand, atmosfera calda, un mediu in care te vei simti 'ca acasa', inconjurata de o echipa dispusa sa te ajute in orice problema, care te va sustine si incuraja sa te redescoperi pe tine insati si ideile. In felul acesta vom evolua impreuna, vom tinti cat mai sus si vom avea o noua perceptie a acestui job !
  Inca nu esti convinsa ca vrei sa faci parte din echipa AVC ?
  Atunci te invitam sa ne vizitezi pentru a-ti face o impresie, apoi decizia iti apartine!

  Vrem sa vedem cum visele voastre prind aripi!

  # vimeo.com/79364065 Uploaded 1,838 Plays 0 Comments

Avc Studio

Gloria Agency

Noi echipa AVC Studio, ne evidentiem prin : punctualitate, motivatie, creativitate, buna dispozitie. Ne-am propus sa demonstram ca videochat-ul poate fi un job normal, ca oricare altul, care poate aduce multe avantaje, pe plan financiar, profesional…


+ More

Noi echipa AVC Studio, ne evidentiem prin : punctualitate, motivatie, creativitate, buna dispozitie. Ne-am propus sa demonstram ca videochat-ul poate fi un job normal, ca oricare altul, care poate aduce multe avantaje, pe plan financiar, profesional cat si cel personal. De fapt poate acest mod de abordare face diferenta intre noi si celelalte studiouri de profil.

Am reusit ca printr-o transparenta totala atat fata de ceea ce inseamna societatea in general cu tot ceea ce presupune aceasta, legalitate, fiscalitate cat si fata de echipa studioului nostru sa creem pentru modelele noastre un stil de viata decent si cat mai aproape de standardele la care toti aspiram. Am incercat si am reusit sa construim o echipa in care dialogul si necesitatea de a-ti expune punctul de vedere sa fie pe deplin satisfacuta, in care ideile si chiar si nemultumirile sa isi demonstreze caracterul constructiv.

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.