1. El contrabandista Cargue se'n recorda de la Mare de Déu de la Muntanya (Caregue) quan profereix gruixuts juraments contra el futur botxí de Torena. Això passa a Les veus del Pamano, de Jaume Cabré, on posem el nostre primer punt de ruta.

  # vimeo.com/77674924 Uploaded
 2. Fem la mateixa ruta que Coromines, que ens du fins a Surp. Segons explica Joan Lluís a "El meu Pallars", la casa Bertran va aconseguir despertar l'admiració del professor.

  # vimeo.com/77674923 Uploaded
 3. Catalunya, les seves terres i, sobretot, el seu Pirineu han estat, són i seran font inesgotable d'inspiració literària. Tots els que s'hi han aproximat amb respecte i devoció n'han obtingut claus per a la comprensió del fet humà. Aquesta sèrie documental convida l’espectador a resseguir Catalunya escoltant Les veus del Pamano de Jaume Cabré i l'obra d'altres escriptors i escriptores que han admirat l'energia del territori i dels seus habitants.

  # vimeo.com/77674922 Uploaded
 4. La Mari Pau Huguet inicia el seu periple per Rialp, just a la plaça on els paulins tenien la seva casa convent, oberta fins l'any 1934. Aquí, el protagonista de Mel i metzines de Maria Barbal anava a l'escola.

  # vimeo.com/77603870 Uploaded

Punts de ruta

Ivan Fernandez PRO

Catalunya, les seves terres i, sobretot, el seu Pirineu han estat, són i seran font inesgotable d'inspiració literària. Tots els que s'hi han aproximat amb respecte i devoció n'han obtingut claus per a la comprensió del fet humà. Aquesta sèrie documental…


+ More

Catalunya, les seves terres i, sobretot, el seu Pirineu han estat, són i seran font inesgotable d'inspiració literària. Tots els que s'hi han aproximat amb respecte i devoció n'han obtingut claus per a la comprensió del fet humà. Aquesta sèrie documental convida l’espectador a resseguir Catalunya escoltant Les veus del Pamano de Jaume Cabré i l'obra d'altres escriptors i escriptores que han admirat l'energia del territori i dels seus habitants.

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.