1. Compro Oro, un ofici encara rentable

  # vimeo.com/82375673 Uploaded
 2. Partit corresponent a la jornada 11 de la Liga Adecco Oro entre el Força Lleida i el Cocinas.com al Barris Nord.

  Divendres 13 de desembre del 2013 a les 21h.

  # vimeo.com/81595138 Uploaded
 3. Partidàs sense premi del Força Lleida. Els deixebles de Joaquín Prado han signat una brillant actuació davant el líder de la categoría, el River Andorra MoraBanc, però no ha estat suficient per evitar el 94 a 99 definitiu. En el que ha estat un dels millors partit de l’Adecco Oro aquesta temporada, els lleidatans han arribat a manar per quinze punts de diferència gràcies al seu encert exterior, però els de Joan Peñarroya han reaccionat en el darrer quart per seguir invictes a domicili. L’extraordinària actuació de Jordi Trias, MVP de la jornada amb 40 punts de valoració, i un triple de Zengotitabengoa a set segons del final han decantat la balança.

  # vimeo.com/79684955 Uploaded
 4. Partit corresponent a la jornada 9 de la Liga Adecco Oro entre el Força Lleida i l'Ourense al Barris Nord.

  Divendres 29 de novembre del 2013 a les 21:00h.

  # vimeo.com/80479690 Uploaded
 5. Derrota del Força Lleida Club Esportiu a La Coruña, 82 a 71, en un nou mal partit de l’equip de Joaquín Prado. Els lleidatans continuen sense guanyar a domicili i, si segueixen mostrant la mateixa fragilitat defensiva en pròximes ocasions, ho tindran d’allò més complicat per esgarrapar un triomf lluny del Barris Nord.

  # vimeo.com/79498680 Uploaded

Araponent.tv

Ivan Fernandez PRO

AraPonent.tv és la versió audiovisual del diari electrònic AraPonent.cat. Es tracta de conjuminar aquesta plataforma de notícies de Ponent amb la plataforma audiovisual per excel·lència de les terres de Lleida. D’aquest combinació n’ha de sortir un portal…


+ More

AraPonent.tv és la versió audiovisual del diari electrònic AraPonent.cat. Es tracta de conjuminar aquesta plataforma de notícies de Ponent amb la plataforma audiovisual per excel·lència de les terres de Lleida. D’aquest combinació n’ha de sortir un portal de notícies millorat, amb una forta presència audiovisual, i un portal d’entreteniment reforçat amb la informació més rellevant del territori. Ponentitza’t amb AraPonent.tv!

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.