1. Verdaguer, un dels símbols del catalanisme de tots els temps, va morir a Vil·la Joana, prop del Parc de Collserola. No ens podem estar de visitar la cambra que va veure exhalar l'últim alè d'un poeta els versos del qual cotinuen ara més vigents que mai.

  # vimeo.com/78928886 Uploaded
 2. Passejades amb bicicleta, trekking, snorkel o piragüisme són algunes de les activitats que es poden practicar a l'Estartit, vila que combina el turisme més clàssic amb el tracte famiiliar dels seus hotels. Ens acompanyeu a endinsar-nos en les profunditats de les Illes Medes?

  # vimeo.com/78928885 Uploaded
 3. Aquest capítol agradarà a tots els amants del món del futbol. I és que un dels caçadors predilectes de Maçanet de Cabrenys és l'exblaugrana Hristo Stoichkov, que hi anava a caçar senglars entre gol i gol amb la camiseta del Barça. A més, provem el futbolgolf, una disciplina esportiva que compta fins i tot amb un campionat mundial.

  # vimeo.com/78928883 Uploaded
 4. A Los Molinos no ens electrocutem de miracle. Aquí es projectava la primera gran central hidroelèctrica de Catalunya. D'aquella época en resta el funicular, gràcies al qual és possible 'volar' fins a l'estany Gento.

  # vimeo.com/78928882 Uploaded
 5. Sitges és cinema. O bé cinema és Sitges. Tant se val, l'ordre dels factors no altera el resultat. El Festival de Cinema Internacional de Catalunya omple de cine els carrers de la capital del Garraf. A més, coneixerem el monestir de monjos budistes Sakya Tashi Ling.

  # vimeo.com/78928881 Uploaded

Anècdotes de la història

Ivan Fernandez PRO

El nostre dia a dia transcorre entre elements estretament vinculats a la nostra història i la nostra identitat. Sovint, però, no reconeixem aquests elements ni els situem adequadament, i veiem com, finalment, acaben encaixant sense més transcedència dins…


+ More

El nostre dia a dia transcorre entre elements estretament vinculats a la nostra història i la nostra identitat. Sovint, però, no reconeixem aquests elements ni els situem adequadament, i veiem com, finalment, acaben encaixant sense més transcedència dins la nostra quotidianitat. En canvi, ben identificats, aquests elements representen i justifiquen el nostre encaix al món. Anècdotes de la Història és un programa que vol explicar fets històrics i llegendaris del passat des del mateix lloc on van ocórrer, la qual cosa estableix un pont entre el patrimoni tangible i la història/anècdota.

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.