bHansenVideo

 1. Café Julius er Købnerkirkens bud på indgangen til en attraktiv kirke for alle i området. Derfor er caféen åben mod Skotlands Plads, hvor kvarterets liv udfolder sig efter en byfornyelse, som kirken er en del af.

  # vimeo.com/110117449 Uploaded 12 Plays 0 Comments
 2. Vi besøger Midtsjællands Baptistmenighed i Nyrup, en af Danmarks første baptistmenigheder. Det er et fællesskab med rødder 175 år tilbage til de første baptister i Danmark. Hør Margith og Aage Sprotte fortælle om udfordringerne i at få gamle rødder til at skyde nye skud.

  # vimeo.com/89330653 Uploaded 5 Plays 0 Comments
 3. "Den levende julekalender" er Bethelkirkens tilbud til Aalborg by. Hver dag i december åbnes en ny "låge" med et arrangement i kirken. Koncerter, julemarked, tanker om julens indhold, julefrokost og andre godter. "Vi vil gerne dele evangeliet med vore naboer og resten af byen - og bruger julen som anledning" siger holdet bag initiativet.

  # vimeo.com/88563725 Uploaded 4 Plays 0 Comments
 4. Kom med til gudstjeneste i Købnerkirken under overskriften: Vi er til for andre end os selv - også i gudstjenesten. Biblens tekster har noget at sige til enhver situation i et menneskes liv. Men det er menneskers liv og hverdag, der er udgangspunktet når vi planlægger en gudstjeneste.

  # vimeo.com/88138170 Uploaded 2 Plays 0 Comments
 5. International mission - det er også at hjælpe flygtninge og andre nydanskere til et kirkeliv i Danmark, hvor de kan dele liv og tro med landsmænd. Baptistkirkens Integrationsudvalg støtter dem gerne med vejledning, som f.eks. på temadagen i Skjern om ledelse. (28.09.2013)

  # vimeo.com/87165244 Uploaded 1 Play 0 Comments

bHansenVideo

bhansen

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.