1. Acompanya a la FEM Xtrem Lleida durant la seva participació a la Titan Desert per terres marroquines; quasi 700 quilòmetres de recorregut no aptes per a tothom... Ho aconseguiran? No t'ho perdis.

    # vimeo.com/77774559 Uploaded
  2. Acompanya a la FEM Xtrem Lleida durant la seva participació a la Titan Desert per terres marroquines; quasi 700 quilòmetres de recorregut no aptes per a tothom... Ho aconseguiran? No t'ho perdis.

    # vimeo.com/77774558 Uploaded
  3. La marxa popular del Segrià es consolida per tercer any amb més de 1600 participants. Una bona ocasió de gaudir de la natura acompanyats de la família, els amics i les mascotes.

    # vimeo.com/77674919 Uploaded

Sports.cam

Ivan Fernandez PRO

Sports.cam és un espai de reportatges adreçat a conèixer diferents disciplines esportives des de dins. Càmera en mà, els mateixos protagonistes ens expliquen al llarg de tota una jornada què significa aquest esport per a ells, al mateix temps que ens…


+ More

Sports.cam és un espai de reportatges adreçat a conèixer diferents disciplines esportives des de dins. Càmera en mà, els mateixos protagonistes ens expliquen al llarg de tota una jornada què significa aquest esport per a ells, al mateix temps que ens mostren les anècdotes més curioses que sorgeixen durant els desplaçaments. Tot plegat, amb un aire fresc i desenfadat.

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.