1. Joan Montón, membre del Departament de Micologia de l’IEI, ens descobreix el llibre “Bolets de les Terres de Lleida”, resultat de molts anys d’identificació i estudi dels bolets i les seves característiques.

  # vimeo.com/77603869 Uploaded
 2. En aquest primer capítol de Visc a la Terra entrevistem Manel Llaràs, president del Gremi de forners de Lleida, que ens explica de primera mà quins requisits ha de complir el pa de pagès català per tal que rebi la Indicació Geogràfica Protegida (IGP).

  # vimeo.com/79971842 Uploaded
 3. En el segon capítol de Visc a la Terra veurem com els conreus de blat de moro serveixen per a alguna cosa més que per al seu consum, de la mà de Josep Perera ens endinsarem en un dels pocs laberints de Catalunya d'aquesta planta família de les poàcies.

  # vimeo.com/79971843 Uploaded
 4. En aquest capítol de Visc a la Terra hem pogut adonar-nos que comercialitzant un producte típic de la nostra zona amb unes qualitats úniques tan conegut per nosaltres i tan desconegut per altres, diferenciem el que és nostre i n'arribem a treure profit.

  # vimeo.com/79973145 Uploaded
 5. En aquest capítol de “Visc a la Terra” entrem a la cuina amb l’Isma Prados, que ens explica com combinar la fruita dolça amb els plats més tradicionals. Les fruites amb què cuinem són el paraguaià, la nectarina i la platerina, que, la vegada, van ser les protagonistes de la diada de Fruiturisme a Aitona.

  # vimeo.com/79973147 Uploaded

Visc a la terra

Ivan Fernandez PRO

Visc a la terra és un nou espai de reportatges dedicat a l’agricultura, la ramaderia, la pesca, l’alimentació i el medi natural de casa nostra. Patrocinat pel Departament d’Agricultura, cada capítol se centra en un tema diferent relacionat amb l’emprenedoria,…


+ More

Visc a la terra és un nou espai de reportatges dedicat a l’agricultura, la ramaderia, la pesca, l’alimentació i el medi natural de casa nostra. Patrocinat pel Departament d’Agricultura, cada capítol se centra en un tema diferent relacionat amb l’emprenedoria, les noves tecnologies i els projectes més innovadors en aquest àmbit. Perquè a Visc a la terra, parlem de la nostra feina, la nostra gent, però, sobretot, la nostra terra.

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.