1. Alle ‘oude’ media, waaronder radio en televisie, hebben een plaats gekregen binnen de interface van een computer. Maar hoewel die media hun eigen eigenschappen meenemen, verandert de communicatie toch vaak.

  Dit semester gaat over bewegend beeld in de vorm van animatie en audiovisuele vormgeving waarbij de user-experience tijd gerelateerd is gebaseerd op een interactief verhaal.

  # vimeo.com/43890073 Uploaded 148 Plays 0 Comments
 2. Als je Technische Informatica (TI) gaat studeren richt je je vooral op ingebedde systemen. In de praktijk houdt dat vaak in, dat er sprake is van een directe interactie met de gebruiker van het betreffende systeem. Denk aan het bedieningspaneel van een videorecorder of de besturingsconsole van een productieautomatiseringseenheid.

  # vimeo.com/43891405 Uploaded 73 Plays 0 Comments
 3. Voor het semester Create a Rich Internet Application (CRIA) werken studenten aan een applicatie voor het Microsoft Surface Platform met een multi-touchscreen die interactief is en meedenkt met de gebruiker. Via dit platform kunnen meerdere mensen tegelijkertijd de ontwikkelde applicatie bekijken en ermee werken.

  # vimeo.com/43890074 Uploaded 146 Plays 0 Comments
 4. Game design is een zeer breed onderwerp waarin vele onderwerpen en technieken van ICT worden toegepast. Graphics design en 3D animaties hebben een plaats binnen game design, maar ook het programmeren van intelligent gedrag, bijvoorbeeld van bots binnen een spel.

  # vimeo.com/43890072 Uploaded 132 Plays 0 Comments

HAN Open Days

Jennifer Gnerer

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.