1. I dette indslag kommer G-tv hjem til stand up komikeren Simon Talbot, som er kendt fra comedy fight club. Vi spørger ham hvad han spiller og hvilke trick han har for at blive en bedre gamer

  # vimeo.com/7535125 Uploaded 133 Plays 0 Comments
 2. I dette indslag kommer G-tv hjem til stand up komikeren Simon Talbot, som er kendt fra comedy fight club. Vi spørger ham hvad han spiller og hvilke trick han har for at blive en bedre gamer

  # vimeo.com/7534278 Uploaded 172 Plays 0 Comments
 3. I programmet " Hjemme hos en tilfældig dansker" besøger G-tv en tilfældig dansker og spørger hvad de gamer, hvorfor og hvad der gør lige præcis ham til en bedre gamer. I dette afsnit er vi hjemme hos Asmus brandt og hans hund. Asmus får ikke lov til at game så meget som han vil og det er der en speciel grund til det.

  # vimeo.com/6960444 Uploaded 66 Plays 0 Comments
 4. dette afsnit kommer G-tv hjem til Kuku Agami, som er kendt fra " Zindy Kuku boogaloo", gæste artist på meget dansk musik samt er lille bror til Al Agami.
  Kuku er stor fan af bla God of War. se mere her.

  # vimeo.com/6944474 Uploaded 48 Plays 0 Comments

Hjemme Hos en Tilfældig dansker

G-TV Danmark

I programmet " Hjemme hos en tilfældig dansker" besøger G-TV en "tilfældig" dansker for at høre om dennes favoritspil. Hvilke spil er i konsollen nu, og hvorfor? Og så kan du få gode tips til, hvordan du kan blive en bedre gamer.

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.