1. PIGALLAT – 2013. Realització: Ester Xargay. Música: Mercè Capdevila
    I la música de Mercè Capdevila es fa llum i tenebra en una posada en imatge que ens endinsa en un univers pigallat de ritmes i taques bellugadisses que recorren registres expressius diversos tot evidenciant els paral·lelismes, jocs i complicitats de construcció, desconstrucció i manipulació que ens comporten el treball sonor i el visual.

    # vimeo.com/81875362 Uploaded 124 Plays 0 Comments
  2. El contracte indefinit de Maria Melero és el que tota dona obté i manté tota la vida per fer totes les feines de casa i també totes les de fora de casa. La Maria ja fa temps que s'ha jubilat, però el seu contracte continua vigent amb les feines del camp, de la cuina i moltes altres. Les màquines igualment tenen un contracte indefinit, i el marit de la Maria, en Joan Xargay, mecànic enginyer que en fabricava, també s'ha jubilat fa temps, i ara restaura motors i màquines antigues que, tot i ser obsoletes, tornen a funcionar. Dues imatges que es complementen, on la peculiar cadència sonora d'un motor antic pauta el bon ritme de treball de la Maria.

    # vimeo.com/50159659 Uploaded 127 Plays 0 Comments

ester xargay melero

Ester Xargay Melero Plus

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.