1. I maj måned får vi store udgivelser som Red Dead Redemption, Alpha Protocol og Alan Wake. Se en præsentation af dem og en række andre spil, vi kan glæde os til i maj.

  # vimeo.com/11615858 Uploaded 85 Plays 0 Comments
 2. Så er det tid til en opdatering over, hvilke spil, der udkommer i næste måned. Og der er lækkerier til bl.a. de sportsglade, de eventyrlystne og dem, der er til fightingspil, og der er noget til dig uanset, hvilken konsol du foretrækker.

  # vimeo.com/10548963 Uploaded 38 Plays 0 Comments
 3. En smule forsinket får I her Gameudsigten for marts måned, hvor I kan se hvilke spil I kan glæde jer til og hvad der lige er kommet ud.

  # vimeo.com/10172299 Uploaded 53 Plays 0 Comments
 4. Her er en præsentation af de vigtigste spil, der udkommer i februar.

  # vimeo.com/9407392 Uploaded 32 Plays 0 Comments
 5. Det er blevet december måned og det betyder at I skal have en update i hvilke spil der kommer ud i årets sidste måned. De sidste spil som kunne ende under juletræet

  # vimeo.com/7937421 Uploaded 10 Plays 0 Comments

Gameudsigten

G-TV Danmark

Andre Mennesker undrer sig over, hvordan vejret bliver, men vi gamere er mere interesserede i, hvilke spil der er udsigt til i måneden.
G-TV giver dig en update på, hvilke spil, der kommer ud i løbet af måneden.

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.