1. Целият репортаж може да гледате в предаването "Роговете" еп.1

  # vimeo.com/81176066 Uploaded 279 Plays 0 Comments
 2. От името на целия екип ви пожелавам успешна година и хубаво време с предаването. Всъщност, годината започна с шок в сърцето на Европа. Едва ли има човек, който да не е разбрал за покушението над френските карикатуристи от сатиричното списание „Шарли Ебдо“,
  Не знам как се получава така, но в голямата битка между доброто и злото, всеки път, когато злото предприеме някакъв ход, ответната реакция на доброто е много по-силна и много по-мощна.
  И това не е просто идеализъм.

  # vimeo.com/118483593 Uploaded 23 Plays 0 Comments
 3. Първата българска акапелна формация, която прави кавъри на най-различни парчета с авторски аранжимент - "Войсленд"

  # vimeo.com/121121605 Uploaded 120 Plays 0 Comments
 4. Една идея как да празнуваме на 3-ти март.

  # vimeo.com/121122179 Uploaded 1,427 Plays 0 Comments
 5. Ние, хората, се страхуваме от много неща: болести, природни бедствия, престъпност, банков срив, отхвърляне, самота, старост. Но като че ли най-много ни плаши неизвестното, непознатото. А бъдещето е точно такова - неизвестно. Никой не знае с абсолютна сигурност какво го чака в дните напред, въпреки плановете, които чертаем. Затова сме си измисли ли и доста изрази по този повод, като:
  "Разкажи плановете си на Господ, за да се посмее." или
  "Животът е това, което се случва, докато си правим планове."

  И не че е лошо човек да си прави планове, напротив, нека плануваме, нека мечтаем. Но опитът ни е довел до извода, че плановете са едно, а какво ще ни донесе бъдещето е съвсем друго.
  Бъдещето е непрестанно настъпващо. То няма как да свърши, да се преодолее веднъж и завинаги. Е, кой би искал да живее в непрестаннен страх и притеснения? И понеже сме хора, а не машини, обяснимо е да идват страхове от бъдещето. Ще бъда ли здрав? Ще имам ли дом? Ще бъда ли щастлив? Страховете ни вкарват в състояние на непрекъснато безпокойство. Можем ли тогава да живеем без страх и притеснения от неизвестното бъдеще? Разбира се, че можем.

  # vimeo.com/121122689 Uploaded 62 Plays 0 Comments

Роговете

NGTV.bg

Роговете е 30-минутно ежеседмично телевизионно предаване тип "Ток шоу" по NGTV.bg. Името „Роговете“ говори за призив, за сигнал, който предизвиква внимание, за тръбен звук, който дава началото на нещо ново. Рогът е символ на сила, символ на изобилие -…


+ More

Роговете е 30-минутно ежеседмично телевизионно предаване тип "Ток шоу" по NGTV.bg. Името „Роговете“ говори за призив, за сигнал, който предизвиква внимание, за тръбен звук, който дава началото на нещо ново. Рогът е символ на сила, символ на изобилие - все внушения, които предаването иска да наложи. Във всеки брой ще бъде запитвана определена социална група за въпросите, които я вълнуват, и които ще бъдат разгледани през библейска перспектива. Предаването ще включва различни рубрики: интервю с гост, коментар на актуални събития, библейски герои, живи патриоти и други.

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.