1. A dialógusok és valódi cselekmény nélküli film máshol még soha nem látott perspektívából mutatja meg a természet csodáit, a felhőket, a viharokat, a naplementét és az éjszaka fényeit, hol lassítva, hol felgyorsítva az eseményeket, majd az ember alkotta létesítmények művészien fényképezett részleteiben gyönyörködhet a néző, a milliós nagyvárosok forgatagában, a szinte néptelen sivatagok látványában, a különböző népcsoportokhoz tartozó emberi arcokban, de láthatunk balettszerűen mozgó gyártósoron dolgozó robotokat, az ipar képeit, és láthatjuk az emberi pusztítás nyomait is.
    Koyaanisqatsi hopi nyelven annyit jelent: egyensúlyából kibillent világ - kizökkent világ.
    Reggio filmje hol megnyugtatja a nézőt, hol csodálkozásra készteti, de mindenképpen gondolkodásra serkent. Célja, hogy meglássuk a világ hétköznapi csodáit, és megértsük, hogy milyen veszélyek fenyegetik változó világunkat, ha az embernek köszönhetően kibillen a kényes egyensúly!

    # vimeo.com/21922694 Uploaded 298K Plays 29 Comments
  2. Tat Ming Pair asked me to create visuals for one song of their concert. The concert theme refers to George Orwell’s novel 1984. The visuals contextualizing 1984 with the lyrics of the song. The song is called “Undercurrent” and was initially performed by Faye Wong. The band’s lead singer Anthony Wong and composer/guitarist Tats Lau appear as 3D scanned faces in the visuals. It was a great experience contributing a work to this magnificent concert.

    # vimeo.com/210745500 Uploaded 4,991 Plays 7 Comments

musical

Fiona Lam

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.