1. Leerling/Meester project # 3 in Kop in Breda

  De eerste groep Leerling/Meester project op een nieuwe satellietlocatie start op 21 november 2013 in Kop in Breda met de tentoonstelling THE TRUTH IS OUT THERE
  met:
  Jean-Michel Crapanzano
  Bertina Kramer
  Justine Hollevoet
  Maaike Iza Jaspers
  Steven van Wingerden

  Dit seizoen is de opzet van het Leerling/Meester project iets veranderd. De fysieke locatie van Kunstpodium T is niet altijd de meest ideale tentoonstellingsplek voor kunstenaars om te exposeren. Om de kwaliteit en diepgang van het project te waarborgen en maatwerk te leveren aan een nieuwe generatie kunstenaars is er voor gekozen om 6 van de 22 Leerling/Meester exposities te laten plaatsvinden op andere locaties dan Kunstpodium T. Deze zogehete satellietlocaties in Nederland en Belgie zijn gekozen op hun specifieke karakter en netwerk die goed passen bij betreffende kunstenaars. Dit seizoen is Kunstpodium T de samenwerking aan gegaan met: KOP in Breda, Croxhapox in Gent, Extrapool in Nijmegen, De Brakke Grond in Amsterdam, Onomatopee in Eindhoven en Lokaal 01 in Antwerpen.

  stichtingkop.nl

  # vimeo.com/80578591 Uploaded 82 Plays 0 Comments

Leerling/Meester 2013/2014

KOP.NU

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.