1. 1. Ruuvaa clearon pohja/yläpää irti, riippuen laitteesta.

  2. Valuta neste tankkiin reunaa pitkin, vältä nesteen joutumista keskellä olevaan putkeen.

  3. Ruuvaa pohja kiinni napakasti, mutta vältä liikaa voimankäyttöä. Usein kierteet ovat tankissa muovia.

  4. Ruuvaa clearomisaattori kiinni akkuun.

  5. Jos laite vaikuttaisi toimivan, mutta höyryä ei näy eikä kuulu, kokeile nostaa clearomisaattorin keskinapaa varovasti esimerkiksi pinseteillä. Napa löytyy clearon pohjasta keskeltä, näyttää usein ruuvilta mutta on pelkkä tappi. Usein ihan pieni nosto riittää.

  6. Höyryttele!

  Music by Batty McFaddin, downloaded from incompetech.com

  # vimeo.com/81811646 Uploaded
 2. Kurkataan ohimennen surullisenkuuluisaa atomisaattorikloonia ja kerrotaan mahdollisesti tulevasta arvonnasta. Järjestäjä pidättää oikeuden olla toteuttamatta arvontaa mikäli sattuu olemaan tarpeeksi huono päivä.

  # vimeo.com/85656422 Uploaded
 3. Voit nyt joko hankkia kokonaan uuden EA Mod B:n, tai päivittää vanhan modisi ostamalla napin; tällä videolla esiintyy päivitysosana saatava irrallinen nappi, joka on täysin sama kuin uudessa Mod B:ssä!

  Pienellä investoinnilla saat tuntuvasti uutta elämää vanhaan modiin, ja nappi on kaiken lisäksi todella miellyttävä käyttää. Potentiaalisia ongelmiakin toki on, ja mikäli pahin käy toteen, palaan siihen tuonnempana!

  # vimeo.com/88725682 Uploaded
 4. http://really-ecigarette.com

  Kolme Reallyn nestettä testissä. Virginia, Apple ja Peach. Osa Reallyn nesteistä on tarjouksessa hintaan £4.99/20ml, normaalihinta £9.99/20ml. Loput nesteet tarjouksessa £6.99/20ml.

  # vimeo.com/97484368 Uploaded
 5. Mahdollisesti viimeinen video tälle kanavalle. Oli kivaa, mutta nyt on aika jatkaa eteenpäin. Myöhemmin avautuu mahdollisesti uusi kanava jolle tähänastinen tuotanto siirtyy, mutta tässä on kuitenkin kaikki ajatuksen tasolla. Hyvää jatkoa jos oma ei riitä!

  # vimeo.com/103058930 Uploaded

Barolen Vapottelut

Barole

Vapovideota ja muuta punsaa.

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.