Zwolle in beeld

veasonic.nl - zwolleunlimited.nl - Zwolle Unlimited is een cultureel festival in de binnenstad van Zwolle. Het festival duurt drie dagen en het is voor jong en oud. Het aanbod loopt uiteen van verhalenvertellers tot een boekenmarkt en van singer- en songwriters tot straattheater.

HET DNA VAN HET FESTIVAL
Zwolle Unlimited is een festival ván de stad, met liefde gemaakt vóór de stad, voor de regio, voor Nederland en zelfs een beetje voor de hele wereld. Het festival brengt verhalen, boeken en theater dichtbij het publiek, in een kleinschalige setting. De smeerolie daartussen wordt gevormd door internationaal straattheater, singer-songwriters en vertolkers van rootsmuziek. Het festival maakt intensief gebruik van de prachtige locaties die de historische grachten om het centrum te bieden hebben. Zoals het gebied rondom Waanders in de Broeren en het Grote Kerkplein.

Zwolle Unlimited is een kermis van cultuur, u betaalt bij de attractie. Vol is Vol. Soms betaalt u ook achteraf 'Voor de hoed', wat het u waard is geweest. Het festival is gesitueerd in het stadscentrum van Zwolle met een festivalterrein aan de noordzijde van de stad, rondom Het Eiland. Met daarnaast diverse activiteiten in de rest van het centrum. U kunt vlakbij het festival parkeren op diverse plekken. Er zijn voldoende mogelijkheden om te overnachten, kijkt u maar onder deze link.
Eten en drinken kunt u bij diverse locaties op het festivalterrein, met als topplek ons eigen Smulerf. Daar wordt u verwend met de heerlijkste lokale producten en kunt u genieten van warme en koude drankjes op een comfortabel terras. Met een preview podium.

Voorstellingen vinden plaats in kleinschalige locaties, van een theater gebouwd van stro, tot een scheepstheater en diverse Mongoolse tenten. Er zijn enkele openluchtpodia en veel kunsten worden ook op straat uitgevoerd. Het festival heeft in de middagen een divers aanbod voor de jongste bezoekers, in een veilige omgeving met kwalitatief actief en passief aanbod. Gezinnen zijn dan ook zeer welkom.

# vimeo.com/130662870 Uploaded 253 Plays 3 Comments

Zwolle in beeld

Studiojoz Plus

Zwolle, dynamische Hanzestad. Zwolle heeft alles voor een weekendje weg of een dagje uit. Van cultuur tot culinair en van evenementen tot sfeervol ..

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.