1. Med Lipo Laser slanker vi dig på mave, talje, baller og lår hurtigt og effektivt. Find nærmeste klinik på http://www.BodyLaser.dk

    # vimeo.com/82332428 Uploaded
  2. Med Lipo Laser behandling, skabes en laser lipolyse som er den helt nye, effektive mulighed at tømme fedtcellerne på et bestemt område af kroppen, og derigennem en markant reduktion i omfang.
    Fedtet bogstaveligt talt smelter væk.
    Uanset om det er dobbelthage, mave, ”mormor”-puder under armene, ridebukse-lår, ”man-boops” eller lidt for store ”lovehandles” så er Lipo Laser en behandling der hurtigt, let og helt smertefrit tømmer fedtcellerne for affaldsstoffer, hvorefter de klapper sammen og reducerer omfanget af det behandlede område. Og kunden kan rejse sig og fortsætte sin hverdag efter bare 20 minutters behandling.

    # vimeo.com/83751803 Uploaded

BodyLaser

BodyLaser

Vi vil her vise aktuelle video'er om Lipo Laser behandlinger udført at klinikker der samarbejder med BodyLaser. Find din nærmeste klinik på http://www.BodyLaser.dk

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.