1. # vimeo.com/82280435 Uploaded 125 Plays 0 Comments
 2. De tunnels is geboord. Een terugblik op de afgelopen periode van twee jaar. Film wordt in het bezoekersfilm bij het Tunnelproject gedraaid.

  # vimeo.com/82383740 Uploaded 20 Plays 0 Comments
 3. ' Er mot Helemaal niks' . Het Clarahofje presenteert zich op ontroerende wijze tijdens film by the sea...
  Op 21 september gaat de documentaire ' er mot helemaal niks in premiere. Dit gebeurt tijdens het Film by the sea festival. Op deze zaterdag wordt deze 45- minuten durende documentaire 2 keer vertoond. De documentaire dingt tevens mee naar de PZC-Award en maakt zo kan op de titel: de beste Zeeuwse productie 2013. Zowel het publiek als een jury maakt hiervoor een keuze

  ER mot helemaal niks gaat over 3 mannen. Alle 3 bewoners van het Clarahofje. Hoewel ze allen zich in de laatste levensfase bevinden gaan ze daar heel verschillend mee om.
  Een 65 jarige voormalige vrijbuiter koestert het leven als nooit te voren. Een 86-jarige ex-gemeente-ambtenaar wil het liefst zo snel mogelijk dood. Hij heeft al afscheid genomen. Maar dat gaat zo maar niet. En de derde erudiete bewoner is een 78-zeventig jarige levenskunstenaar en in staat als een broodmagere krachtige man om lichaam en geest te scheiden en verricht zo bijna wonderen door zijn wilskracht.

  We zien hun strijd, hun betrokken naasten, hun liefde, pijn en plezier. En bovenal hoe het werkt wanneer je de kans krijgt in een hospice om volledig jezelf te zijn.

  De film is gemaakt door Joop Menting van Gorba Imagineers en zal daarna als voorlichtingsfilm gebruikt worden. Veels steun is verleend door Eric Steffens en Robert Moravek. Als u op 21 september gaat kijken kunt u meestemmen voor de PZC Award en zo niet alleen het Clarahofje een belangrijke impuls te geven maar ook de filosofie van Zorgstroom achter het fenomeen hospice.

  # vimeo.com/73152230 Uploaded 706 Plays 0 Comments
 4. De gelijktijdige bouw van twee centrales voor de Nuon in Amsterdam

  # vimeo.com/68846024 Uploaded 89 Plays 0 Comments
 5. Het eerste deel van de tunnelbouw

  # vimeo.com/79776580 Uploaded 3 Plays 0 Comments

Homepage

ThreeTwoOne PRO

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.