1. http://www.frowntails.com/events/open/

  Το Κίνημα του Ανοιχτού Λογισμικού (Open Source Movement) δεν σχετίζεται μόνο με θέματα software αλλά προάγει την νομιμότητα, την ανοιχτότητα, τον διαμοιρασμό και την επαναχρησιμοποίηση κώδικα, περιεχομένου (κειμένων, μουσικής, ταινιών, πληροφοριών, δεδομένων, αρχείων) και γνώσης και μας εισάγει σε ένα κόσμο που λειτουργεί και πράττει βάσει ενός διαφορετικού συστήματος αξιών.
  Οι άδειες Creative Commons, το πιο διαδεδομένο σύστημα Ανοιχτής Αδειοδότησης, καθιστούν τους δημιουργούς ικανούς να διανείμουν νόμιμα το έργο τους όπως οι ίδιοι επιλέγουν.

  Tα Creative Commons Ελλάδας σε συνεργασία με την πλατφόρμα Frown και με την υποστήριξη της ΕΕΛ/ΛΑΚ διοργανώνουν ένα διήμερο Φεστιβάλ στις 7 και 8 Δεκεμβρίου στη Frown. To #Open, Creative Commons in Greece απευθύνεται τόσο στο κοινό όσο και στους ίδιους τους δημιουργούς με εργαστήρια, συζητήσεις και performances Ελλήνων δημιουργών, των οποίων η παραγωγή βασίζεται στη χρήση Ανοιχτού Λογισμικού, Ανοιχτών Αδειών, Ανοιχτού Hardware και ανήκουν στο Κίνημα του Ανοιχτού Κώδικα.

  # vimeo.com/80288106 Uploaded 430 Plays 0 Comments
 2. Περίπατος
  Δημιουργία- εκτέλεση : Αγγελική Χατζή, Κωνσταντινιά Βαφειάδου

  Παραστάσεις: Τρίτη 11, Τετάρτη 12, Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

  Ώρα : 21.00

  Διάρκεια : 30’

  Εισιτήριο: 5€

  Μια εγκατάσταση- performance βασισμένη στην αλληλεπίδραση του σώματος με τα εσωτερικά αρχιτεκτονικά στοιχεία και αντικείμενα του χώρου. Μια προσωπική σωματική σχέση με τις υπάρχουσες και νέες δομές, που διερευνά/ συγχέει τα όρια εσωτερικού-εξωτερικού περιβάλλοντος και της ροής του χρόνου, μέσω της δημιουργίας υπο-χώρων, φανταστικών χώρων και καταστάσεων.
  Με αφετηρία διαδρομές της καθημερινότητας/καθημερινές δράσεις, o Περίπατος εξερευνά τις πραγματικότητες που κρύβονται πίσω απο την επιφάνεια της καθημερινής ύπαρξης και στοχεύει στην αντίδραση των αισθήσεων του θεατή στις εικόνες που δημιουργούνται.

  camera ; Maria Damkalidi
  sound : NIkolas Konstantinou

  Promenade

  A performance-installation based on the interaction of the body with the internal architectural elements and the objects of space.
  A personal physical relationship with the existing and new structure that confounds/investigates the boundaries of indoors- outdoors and the flow of time, via the creation of sub-spaces, fictional spaces and situations/circumstances

  Starting from routes and affairs of the everyday, Promenade explores the realities hidden beneath the surface of everyday existence and aims to the response of the audience's senses to the imagery that is being created

  # vimeo.com/67715334 Uploaded 233 Plays 0 Comments
 3. Το impro jam είναι ένας 'χώρος' ελεύθερης έκφρασης ο οποίος αναφέρεται κυρίως σε μουσικούς και χορευτές, αλλά και γενικότερα σε καλλιτέχνες των ερμηνευτικών τεχνών. Δεν είναι εργαστήρι αλλά τζαμάρισμα, όπου ο καθένας μπορεί να έρθει και να εκφραστεί με τον τρόπο που αυτός/αυτή θέλει, φέρνοντας ο καθένας τα δικά του 'παιχνίδια' (μουσικά όργανα, laptops, ενισχυτές, ή οτιδήποτε άλλο).

  http://www.frowntails.com/improjam.html

  # vimeo.com/38437438 Uploaded 143 Plays 0 Comments
 4. # vimeo.com/38728005 Uploaded 135 Plays 0 Comments
 5. # vimeo.com/73613051 Uploaded 375 Plays 0 Comments

Frown Teasers

Frown

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.