1. Passagiersschip De Scaldis in Zierikzee wordt ingrijpend verbouwd. Het schip schakelt om van meerdaagse reizen tot dagarrangementen. De tjalk kan in maart volgend jaar dertig passagiers ontvangen in een open kuip of in een grote kajuit met bar.

  # vimeo.com/15872833 Uploaded 45 Plays 0 Comments
 2. NuFormer Projection is verkozen om zijn projectie op gebouwen waarbij de creatieve vertaalslag voor commerciële boodschappen wordt gemaakt.

  # vimeo.com/15872647 Uploaded 83 Plays 0 Comments
 3. Bever Innovations is genomineerd voor zijn intelligente LED luifellamp Luci. Luci staat voor LED Under Canopy Illumination. Dit is een LED luifellamp, die onder de overkapping/luifel de bezinepompen 's avonds alleen aanlichten als er getankt wordt.

  # vimeo.com/15872522 Uploaded 310 Plays 0 Comments
 4. JMC Signmakers produceert en monteert reclame-uitingen in alle formaten, van vlaggetje tot complete gevel. Het bedrijf is genomineerd vanwege een systeem waarmee orders kunnen worden opgedeeld of gecombineerd. Daardoor is het mogelijk kleine oplagen snel en goedkoop te produceren.

  # vimeo.com/7100510 Uploaded 517 Plays 0 Comments
 5. Internetwinkel yoursurprise.com levert op de persoon toegesneden cadeau's. Een ansichtkaart die een door de gever gezongen liedje laat horen of een boek waarin de jubilaris de hoofdrol speelt, behoren tot de mogelijkheden.

  # vimeo.com/7102042 Uploaded 10 Plays 0 Comments

OSD Innovation Award

de-zeeuw.nl

De ‘Ondernemerskring Schouwen-Duiveland’ (OSD) is de gezamenlijke belangenbehartiger voor ondernemers op Schouwen-Duiveland 'met een signalerende functie', zoals zij dat zelf omschrijven. Zij fungeert als een spreekbuis naar bijvoorbeeld de plaatselijke…


+ More

De ‘Ondernemerskring Schouwen-Duiveland’ (OSD) is de gezamenlijke belangenbehartiger voor ondernemers op Schouwen-Duiveland 'met een signalerende functie', zoals zij dat zelf omschrijven. Zij fungeert als een spreekbuis naar bijvoorbeeld de plaatselijke politiek en vice versa, maar biedt ook faciliteiten voor aangesloten bedrijven en staat hen met raad en daad terzijde. Onlangs vierden zij hun derde lustrum. Nu dus treedt de OSD naar buiten met de ‘Innovation Award’, een prijs voor de meest innovatieve ondernemers op het eiland. Op vrijdag 16 oktober uitgereikt in het Watersnoodmuseum te Ouwerkerk tijdens het ‘Netwerk Event’ van de ‘Junior-Kamer’, de Rotary voor 40-minners.

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.