1. # vimeo.com/7703294 Uploaded
 2. # vimeo.com/7572492 Uploaded
 3. 3er Tast de vins de poble a Gratallops

  # vimeo.com/7485935 Uploaded
 4. Canon 7D (Photo) et Sony Z1 (Video)
  Musique : Torpedo Boyz – Are You Talking To Me?

  # vimeo.com/22547850 Uploaded
 5. Tast amb Llops

  L’objectiu del Tast amb Llops és promocionar i posar a l’abast del públic grans vins el·laborats pels cellers de Gratallops, centre neuràlgic de la D.O.Q. Priorat, als que normalment costa accedir. Són vins de petites produccions difícils d’aconseguir pels canals de distribució habituals, ja sigui per la seva exclusivitat o pel seu preu.

  El denominador comú dels Vins de poble de Gratallops són les varietats autòctones amb les que es creen, bàsicament garnatxes i carinyenes, i les característiques edafològiques de la zona, que no es poden entendre sense considerar la gran influència dels terres de pissarra i les peculiaritats climàtiques del municipi.

  Fa més de 20 anys, quatre enamorats de la viticultura, emprengueren la revolució del Priorat i el varen col·locar al centre de l’atenció del món del vi. Aquest moviment va originar debats fonamentals al voltant de la cultura vitivinícola de la regió i de tota Espanya. Avui, les noves generacions de viticultors i els pares del moviment es troben públicament per comparar estils i buscar futur.

  Tast amb Llops és un fòrum del vi on acostar-se a experimentar i descobrir els possibles futurs del Priorat. Benvinguts!

  Song: Air / Universal Traveler

  # vimeo.com/25125663 Uploaded

Tast amb Llops

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.