1. © 2012 Victorias Secret

  Uploaded 1,081 Plays 0 Comments
 2. Ze zag als kind ieder jaar de duizenden deelnemers aan de Dam tot Damloop door haar straat trekken. Dat was altijd een geweldig feest en ieder jaar nam Fajah Lourens zich voor om de volgende keer zelf deel te nemen. Het duurde uiteindelijk tot dit jaar voordat het besluit ook daadwerkelijk kracht werd bijgezet.

  De beslissing werd genomen in een jolige bui. Maar Fajah wist dat er geen weg terug meer was toen ze via Twitter bekend maakte dat ze de marathon van New York zou gaan lopen. En dat was ook precies de bedoeling. Fajah weet dat ze die stok achter de deur hard nodig heeft de komende vijf maanden. Ze wil zich serieus voorbereiden op de New York City Marathon. ‘Ik wil tijdens het lopen niet het gevoel krijgen dat ik wil stoppen. Ik ga er echt voor. Ik moet heel hard aan de bak. Dat wordt trainen, trainen, trainen.’

  Naast de schema’s zelf is het voor het tweetal vooral de uitdaging om de trainingen in te passen in het drukke leven van Fajah, die de laatste tijd vooral aan de weg timmert als DJ. Die combinatie is niet altijd even makkelijk, zeker niet omdat Fajah ook nog moeder is van twee schoolgaande kinderen. Het toont haar wil en gedrevenheid dat ze ook na een avond draaien ‘s ochtends in alle vroegte haar loopschoenen aantrekt. Het lopen biedt ook een voordeel. ‘Hardlopen is mijn manier om nieuwe nummers te leren kennen die ik draai in het weekend.’

  Fajah heeft een goed doel verbonden aan haar marathon. Zij loopt voor de CliniClowns. Naast de mogelijkheid om haar te sponsoren heeft Fajah speciaal voor deze gelegenheid ook een eigen krant gemaakt waarvan de opbrengst volledig naar dit goede doel gaat.

  # vimeo.com/42573249 Uploaded

Sexy

Jeroen de Vos

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.