1. I foråret gik Irma i luften med en ny webløsning. Ambitionerne var høje og tiden blev taget til at jagte lækre detaljer i frontenden. Morten fortæller, hvordan en ’optimistic approach’ sammen medAngularJS og udstilling af datamodeller på klienten har givet nye muligheder for at tage frontenden ’de sidste 10%.
  V/ Morten Jakab Pedersen, web-udvikler, Vertica

  Vil du vide mere? vertica.dk

  # vimeo.com/76498581 Uploaded
 2. Med udgangspunkt i at Single Page Apps, dynamisk indhold og AJAX spiller en større og større rolle på de sites vi bygger i dag, møder vi bla. én særlig udfordring: Hvordan fortolker Google alt indholdet – når meget af dette er skabt dynamisk? Dette spørgsmål sætter Brian fokus på, han vil bla. vise, hvordan man med brug af en headless browser kan implementere en simpel generisk løsning, som virker på tværs af hele sitet.
  V/ Brian Holmgård Kristensen, web-udvikler, Vertica

  Vil du vide mere? vertica.dk

  # vimeo.com/76532591 Uploaded
 3. Forventningerne til vores løsninger i et komplekst browserlandskab har for længst skubbet den klassiske vandfaldsmodel — med detaljerede sidedesigns i Photoshop — til kanten af dens formåen. Liv fra Creuna mener, at Content First og prototype-drevet udvikling er vejen frem og fortæller om de tilgange og værktøjer, som de på hendes team bruger til at imødekomme de stadigt stigende krav til en fleksibel frontend.

  Liv Madsen, frontend-udvikler, Creuna

  # vimeo.com/79824973 Uploaded

Vertica - Frontend

Vertica A/S PRO

Se videoer fra Frontend Meetup, hvor vores dygtige frontend-udviklere sætter fokus på de krav brugerne møder jeres webløsninger med, samt jeres muligheder for at give dem en ekstra god oplevelse i browseren.

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.