1. Unstatic is een jong, dynamisch multimediabedrijf. U vindt in ons 1 aanspreekpunt voor al uw animatie- en videoproducties.

  Hoe pakken wij dat aan? Elk bedrijf heeft een ander verhaal en dus vertrekken wij vanuit een gepersonaliseerd plan. Samen bekijken we uw doelstellingen en zorgen we ervoor dat elke animatie en video overeenstemt met uw behoeftes en verwachtingen.

  Steeds meer bedrijven ontdekken op die manier marketing tools zoals 3D logoanimatie, storytelling, bedrijfsvideo's, testimonials enz. En dat is waar de creatieve breinen van Unstatic de scene komen opgewandeld. Onze gedreven specialisten weten maar al te goed dat de ene onderneming de andere niet is en bedenken dus telkens een scenario op maat. Voor de uitwerking kunnen we rekenen op onze specialisten en deskundige partners. We zorgen voor een totaalaanpak op maat voor uw online video marketing op lange termijn.

  En u kunt er op uw beurt op rekenen dat Unstatic uw bedrijf in beweging zet.

  # vimeo.com/84587661 Uploaded 13 Plays 0 Comments
 2. # vimeo.com/84592968 Uploaded 35 Plays 0 Comments
 3. # vimeo.com/84666723 Uploaded 42 Plays 0 Comments
 4. # vimeo.com/84666725 Uploaded 51 Plays 0 Comments

Unstatic : Pure (e)Motion

unstatic

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.