1. In deze video leer je samen met StudyNinja meer over de voorwaardelijke kans. Oefenen kan op http://www.ingangsexamen-geneeskunde.be

  # vimeo.com/71903628 Uploaded 54 Plays 0 Comments
 2. In deze videoles van StudyNinja leer je meer over ladingsverdeling op een geleider. Wil jij ook deelnemen aan het toelatingsexamen geneeskunde? Neem dan zeker en vast eens een kijkje op http://www.ingangsexamen-geneeskunde.be.

  # vimeo.com/87934164 Uploaded 152 Plays 0 Comments
 3. In deze videoles van StudyNinja leer je meer over het begrip lading met de eenheid coulomb. Wil jij ook deelnemen aan het toelatingsexamen geneeskunde? Neem dan zeker en vast eens een kijkje op http://ingangsexamen-geneeskunde.be.

  # vimeo.com/87925934 Uploaded 146 Plays 0 Comments
 4. In deze videoles van StudyNinja leer je meer over elektrische stroomsterkte met de eenheid ampère. Wil jij ook deelnemen aan het toelatingsexamen geneeskunde? Neem dan zeker en vast eens een kijkje op http://www.ingangsexamen-geneeskunde.be.

  # vimeo.com/87769734 Uploaded 142 Plays 0 Comments
 5. In deze videoles van StudyNinja leer je meer over elektrische inductieverschijnselen. Wil jij ook deelnemen aan het toelatingsexamen geneeskunde? Neem dan zeker en vast eens een kijkje op http://www.ingangsexamen-geneeskunde.be.

  # vimeo.com/87935742 Uploaded 188 Plays 0 Comments

StudyNinja

Bijleshulp

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.