MENJA SA

 1. "Las chicas del ático", així és com es fan dir la Marina i les seves cinc companyes de pis. Efectivament, viuen en un àtic amb una terrassa que és l'enveja dels seus amics i, és clar, sempre els toca fer les festes i les barbacoes a casa seva.

  Entre els estudis i la vida social no tenen gaire temps per cuinar i, tot i que miren de cuidar-se amb amanides i verdures, també els agradaria fer els plats de tota la vida: macarrons, croquetes....

  Per això, truquen a la Carlota, que de cuina tradicional en sap un munt, perquè els ensenyi a fer un plat bàsic, per exemple , un caldo. Això sí, que no sigui gaire calòric.

  # vimeo.com/84580170 Uploaded 54 Plays 0 Comments
 2. El Ferran vol sorprendre la seva parella, l’Anna, amb un sopar romàntic. Com que no vol tirar de menjar precuinat perquè no tindria mèrit, decideix trucar al Roger perquè l’ajudi a preparar un plat en què l’arròs sigui el protagonista. El Roger és l’assessor ideal, perquè si d’una cosa en sap, a més de jugar al pòquer, és cuinar arrossos.

  # vimeo.com/84578077 Uploaded 9 Plays 0 Comments
 3. L’Ariel va venir de l’Argentina a Catalunya per motius de feina i, tot i que en principi, la seva intenció era quedar-s’hi un any, ara ja fa tres que hi és. A poc a poc, es va familiaritzant amb el país i les seves tradicions, però reconeix que el tema de la gastronomia catalana el té una mica abandonat, no ha passat del pa amb tomàquet. Per això, decideix trucar a l’Oriol perquè li ensenyi a fer algun plat típic català. Encara que, segurament, molts catalans també aprofitaran per prendre nota.

  # vimeo.com/84576921 Uploaded 8 Plays 0 Comments

MENJA SA

aureacolor televisión Plus

Realización del programa Menja SA para la Xarxa de Televisions Locals de Catalunya, emitido en 18 cadenas de televisión.

Menja SA es un programa semanal de cocina dirigido a jóvenes con poco talento para cocinar. El programa cuenta con tres cocineros…


+ More

Realización del programa Menja SA para la Xarxa de Televisions Locals de Catalunya, emitido en 18 cadenas de televisión.

Menja SA es un programa semanal de cocina dirigido a jóvenes con poco talento para cocinar. El programa cuenta con tres cocineros que se desplazan a casa de los jóvenes y les enseñan a cocinar sobre el terreno: en su propia cocina, con los ingredientes que encuentran en la nevera y con sus propios utensilios de cocina.

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.